Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Horor u Bilju: Američka državljanka s tjeralice prilikom uhićenja zarila nož policajcu u vrat!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.05.2017. 9:42 
Naslov:  Horor u Bilju: Američka državljanka s tjeralice prilikom uhićenja zarila nož policajcu u vrat!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[16.5.2017., 11:15 h] Policijski službenici su, jučer, 15. svibnja oko 17,30 sati, na parkiralištu u Bilju zatekli žensku osobu bez identifikacijskih dokumenata. Žena je dala lažne podatke o identitetu, a naknadno je utvrđeno da se radi o 41-godišnjoj državljanki Sjedinjenih Američkih Država, za kojom je raspisana potraga.

Prilikom postupanja, 41-godišnjakinja je policijskom službeniku hladnim oružjem zadala nekoliko ubodno reznih rana po licu, vratu i ruci, koje su u Kliničkom bolničkom centru Osijek okvalificirane kao lakše tjelesne ozlijede. Tom prilikom ozljede šake zadobila je i 41-godišnjakinja te joj je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika.

U cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja provodimo izvide, nakon čega će biti privedena pritvorskom nadzorniku.

Tekst: Darijo Premec/PU Osječko baranjska


[16.5.2017., 9:42 h] Jučer u predvečernjim satima Bilje je potresao događaj kao iz holivudskih horor filmova. Ženska osoba nešto iza 18 sati napala je policijskog službenika u baranjskom mjestu Bilje nanijevši mu ozljede vrata nožem.

Kako izvještavaju reporteri Nove TV koji su bili na mjestu događaja, do napada je došlo nakon što su policijski službenici, postupajući po raspisanoj tjeralici, zaustavili 41-godišnju državljanku SAD-a, koju su legitimirali i stavili na stražnje sjedalo službenog automobila. Tijekom vožnje ženska osoba je izvadila skriveni nož kojim je najprije sebe porezala po ruci, a potom je nasrnula na jednog od policajaca nanijevši mu ubodne rane nožem.

Policajci su zaustavili automobil u Bilju, a ozlijeđeni je policajac odmah otrčao u dom zdravlja po prvu pomoć. Nakon toga je prebačen u KBC Osijek gdje je utvrđeno da nije u životnoj opasnosti.

Za to je vrijeme njegov kolega pokušavao svladati ženu koja se čitavo vrijeme otimala i bacala se po tlu te mu nije dopuštala da joj stavi lisičine na ruke. Policajcu je u svladavanju Amerikanke pomogao jedan stanovnik Bilja, a ubrzo potom stigli su i njegovi kolege iz PU.

Riječ je o 41-godišnjoj američkoj državljanki Vanessi Raney koja se od 27. ožujka nalazi na tjeralici koju je za njom raspisao Općinski kazneni sud u Zagrebu zbog toga što više od pola godine izbjegava pojaviti se na suđenju zbog optužbe za nametljivo ponašanje nakon što je godinama maltretirala profesoricu s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Iz američkog su veleposlanstva u Zagrebu Raney opisali kao vrlo problematičnu osobu čije se prijetnje trebaju uzeti vrlo ozbiljno, a svaki konflikt s njom treba izbjegavati, no policijski djelatnici to su upozorenje izgleda zanemarili što se za jednoga od njih pokazalo gotovo kobnim.

Iz PU osječko-baranjske su nas izvijestili kako će službeno priopćenje sa svim utvrđenim detaljima ovog slučaja objaviti danas tijekom prijepodneva.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Screenshot Dnevnik.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: