Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mijenjamo Osijek zajedno: Ivan Vrkić predstavio program u MO Tenja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.05.2017. 9:38 
Naslov:  Mijenjamo Osijek zajedno: Ivan Vrkić predstavio program u MO Tenja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Za gradonačelnika Ivana Vrkića i kandidate za njegove zamjenike nedjelja je bila radna, ali druženje s dragim prijateljima u Mjesnom odboru Tenja je pravo zadovoljstvo, nikako obaveza.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Žana Gamoš, ujedno i domaćin skupa, prvo je svim prisutnim majkama zaželjela sve najbolje povodom njihova dana. Unaprijed se, kroz šalu, ispričala gradonačelniku jer će nakon što preuzme dužnost često biti u njegovu uredu kako bi lobirala za svoju Tenju s čijim je potrebama itekako dobro upoznata.

Boris Piližota, također kandidat za zamjenika gradonačelnika, dotaknuo se biciklističke staze koja sad još bolje povezuje ovo prigradsko naselje sa samim središtem, ali i rasvjete koja je konačno zasjala nakon što su je stanovnici Tenje, ali i Gradske četvrti Jug II, čekali dugi niz godina.

Gradonačelnik Ivan Vrkić, odmah na početku, kroz šalu je i sam spomenuo rasvjetu od Tenje do Osijeka napomenuvši daviše nije bitno je li noć ili dan za one koji tamo prolaze, a isto tako rekao je da ga nervira malo viša trava koju je zamijetio dolazeći na skup zbog čega će već sutra ujutro kompletna mehanizacija biti pokrenuta kako bi riješila taj problem, što je izazvalo glasan pljesak. Jasno je dao do znanja da između prigradskih mjesta i središta razlike ne smije i neće biti. Dotaknuo se nogostupa koji i dalje uvijek predstavljaju problem, ali će se njihovoj sanaciji pristupiti još ozbiljnije kako bi se sve dovelo na zadovoljavajuću razinu. Jasno je dao do znanja da mu je jedino žao što još prije nije ušao u borbu s onima koji ga danas prozivaju za probleme grada jer je očito da im ne odgovara njegov angažman koji ne nailazi na prepreke već isključivo traži i stvara rješenja. Bitno je stvarati pozitivnu atmosferu, a on će u svom mandatu i dalje ostati ono što je bio od prvoga dana, čovjek koji spaja!



Tekst i foto: Dražen Dragušica

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: