Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga izviđača "Slavonski hrast" u Portanovi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.05.2017. 15:06 
Naslov:  Udruga izviđača "Slavonski hrast" u Portanovi!
Od 13.05.2017. 16:00 do 14.05.2017. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove subote, 13. svibnja 2017., od 17 sati pridružite nam se na I. katu Portanove i saznajte kako je biti mali izviđač! U Portanovu dolazi Udruga Izviđača “Slavonski hrast” te su za svu djecu pripremili odlične kreativne radionice i igraonice. Članovi udruge pokazat će vam kako koristiti zastavice, svjetiljke, abecedu Semafora i Morsea kako bi poslali poruku. Očekuje vas i radionica izrade kompasa, korištenja modernih kompasa u određivanju strana svijeta, te praktično pronalaženje strana svijeta bez kompasa u prirodi, a naučit ćemo i kako vezati prave čvorove. Osim navedenog očekuje vas i niz drugih korisnih radionica i igraonica. Ne propustite ovu priliku pridružite nam se i tko zna možda od subote i vi postanete mali izviđač!



Za sve maturante i maturantice Portanova je pripremila odličan Facebook natječaj „Kralj i kraljica maturalne večeri“. Sudjelovati u natječaju mogu svi maturanti i maturantice te osvojiti odlične nagrade - od kompletnog outfita do frizure i make-upa! Dovoljno je da pošaljete fotku sebe solo ili s ekipom fotkanu u razredu škole u inbox Facebook profila Portanove jer najkreativnija fotka jednog maturanta i jedne maturantice osvaja nagrade.



Iskoristite vikend za dolazak u Portanovu i obnovu garderobe. Nove kolekcije su jednostavno neodoljive, a i vrijeme je za dašak proljeća u vašem ormaru. Razloga je i više nego dovoljno za dolazak u Portanovu, vidimo se!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: