Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Rekordnih 1.035 sudionika Erste Plave lige u Osijeku! [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.05.2017. 12:38 
Naslov:  Rekordnih 1.035 sudionika Erste Plave lige u Osijeku! [2017.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kvalifikacije Erste Plave lige, najmasovnijeg dječjeg atletskog natjecanja u Hrvatskoj, održane su 11. svibnja na stadionu Gradski vrt u Osijeku.

Još je jednom potvrđena ogromna popularnost ovog natjecanja među mladima iz Osijeka i okolice. Naime, pod motom “Brže, više, jače!” nastupilo je čak 1.035 učenica i učenika trećih, četvrtih, petih i šestih razreda osnovne škole. To je novi rekord u broju natjecatelja među svim gradovima u kojima se održavaju kvalifikacije, a dosadašnji je držao također Osijek s 1.010 sudionika 2015. godine.



Obzirom na to da su natjecatelji mogli nastupiti u dvije discipline, broj startnih mjesta bio je još i veći – 1.684.

Dvoje najboljih u svakoj disciplini izborilo je nastup u velikom finalu koje će se održati 29. kolovoza na stadionu Mladosti u Zagrebu, neposredno prije početka svjetski poznatog mitinga IAAF World Challenge Zagreb, popularnog “Hanžeka”.



Zasigurno je novom rekordu pridonijela i promocija ovog natjecanja koju su djelatnici Aletskog kluba Slavonija-Žito provodili u osnovnim školama, u suradnji s ravnateljima i profesorima kojima ovim putem još jednom zahvaljujemo.



Čestitke svima koji su nastupali te veliko hvala za 150 volontera koji su nesebično pomagali da sve protekne u najboljem mogućem redu.

Rezultati:








Tekst i foto: AK Slavonija Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: