Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Očko Lečić je u gradu – najsretnije Lege i Legice vodi na putovanje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.05.2017. 8:54 
Naslov:  Očko Lečić je u gradu – najsretnije Lege i Legice vodi na putovanje
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zanimljive maskote pojavile su se u našem gradu. Očko Lečić i njegova bolja polovici navratili su kako bi prezentirali nove pogodnosti za nosioce kontaktnih leća koje stižu iz Očne optike Lens.

Očna optika Lens kroz svoje kontinuirane akcije već tradicionalno uveseljava naše sugrađane, a simpatična priča s Očkom Lečićem i o njegovoj boljoj polovici potaknula je i nas da saznamo o čemu se ovaj put radi.



Veliki broj naših lega i legica koji se bore s problemima vida imaju priliku za sebe odabrati pakete s kombinacijom pregleda vida, kontaktnih leća, tekućine za čišćenje i održavanje kontaktnih leća.

Već u prvim danima akcije interes za kupovinu su pokazali brojni kupci. Najčešće se radi o ljudima koji su se odlučili zamijeniti naočale kontaktnim lećama. U Lensu kažu da je interes kupaca za ovu akciju premašio sva njihova očekivanja.

Ljudi su zbrojili uštede koje mogu kod nas ostvariti i shvatili da priliku treba iskoristiti. Kroz ovu simpatičnu akciju s maskotom Očkom Lečićem i njegovom boljom polovicom, pokušavamo osvijestiti kupce o činjenici da kupnja kontaktnih leća bez prethodnog pregleda i stručnog savjetovanja sa specijalistom znači kockanje sa zdravljem očiju. Kontaktna leća je strano tijelo u oku, te je za zdravo i sigurno nošenje nužno obaviti kontrolu leće na oku.“ kaže nam optometrist iz Očne optike Lens.

Odgovarajuće kontaktne leće moraju pružati idealnu vidnu oštrinu i korigirati postojeće refrakcijske pogreške oka kao što su kratkovidnost, dalekovidnost ili astigmatizam. Također, moraju odgovarati vašoj zakrivljenosti oka.

Pogodnosti za kupce u Lens su osigurali u suradnji s tvrtkom Splendor d.o.o. koja je zastupnik za AIR OPTIx kontaktne leće, čiji je Očko Lečić ujedno i predstavnik.

Pitali smo Očka kakve konkretno uštede nudi. Predstavio nam je pakete koje promovira, ponudio nam poklon bon od 230,00 kn i pozvao nas da sudjelujemo u njegovoj nagradnoj igri.



U nastavku vam donosimo informacije koje smo dobili. Paketi za nosioce kontaktnih leća s uštedama:

My first contact lens pack

AIR OPTIX kontaktne leće za mjesec dana korištenja + pregled vida = 200,00 kn

Medium contact lens pack

AIR OPTIX kontaktne leće za 4 mjeseci korištenja + pregled vida + Solocare aqua 90 ml = 397,00 kn (stara cijena 597,00 kn)
Kontaktne leće za 4 mjeseca korištenja (torične) + pregled vida + Solocare aqua 90 ml = 600,00 kn (stara cijena 835,00 kn)

Big contact lens pack

Kontaktne leće za 7 mjeseca korištenja + pregled vida + Solocare aqua 360 ml = 600,00 kn (stara cijena 1000,00 kn)
Kontaktne leće za 7 mjeseca korištenja (torične) + pregled vida + Solocare aqua 360 ml = 950, 00 kn (stara cijena 1476,00 kn )

Poklon za sve korisnike akcije - dodatna vrijednost na contact lens pakete
Svim nosiocima kontaktnih leća se preporučuje uz leće imati i dioptrijske naočale. Za one kupce koji se odluče i na izradu novi dioptrijskih naočala poklanjaju dioptrijska stakla u vrijednosti 230 kuna.

* vrijedi za dioptrijske okvire cjenovnog razreda iznad 300 kuna



Velika sms nagradna igra

Paralelno s akcijom kreće i nagradna igra u kojoj Splendor d.o.o. – zastupnik za AIR OPTIX kontaktne leće, za sve kupce koji se odluče na opciju BIG CONTACT LENS PACK nudi mogućnost sudjelovanja u SMS nagradnoj igri. Tekst SMS poruke: AIR OPTIX, br. računa, ime, prezime i adresa pošiljatelja na broj 60221 (2.40 kn/SMS) – obavezno čuvanje računa. Sudjelovanjem u nagradnoj igri imate mogućnost osvojiti vrijedne nagrade.

1 x putovanje za dvoje u vrijednosti 10 000 kn
3 x sunčane naočale
5 x paket kontaktnih leća i otopina za 3 mjeseca

Sve što trebate znati o vrstama kontaktnih leća, njihovim materijalima i dizajnima te održavanju i nošenju leća ćete saznati kroz malu edukaciju koja je sastavni dio svakog prethodno ponuđenog paketa.

Svi koji još niste čuli za ovu akciju ili ste čuli, a niste je koristili i smatrate je zanimljivom, požurite što prije u Lens i iskoristite contact lens pakete koji vam nude uštede.

Akcija contact lens paketi za nosioce kontaktnih leća traje od 24 . travnja do 1. lipnja 2017. godine.

Dočekali smo i prve zrake sunca. S njima su u Očne optike Lens stigli i najnoviji modeli sunčanih naočala. Preporučujemo Vam da ih isprobate. Modeli su mrak

Očna optika Lens
Pavla Pejačevića 5; Osijek – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29; Osijek – 031 211 700
Web: Lens-optika.hr
E - mail: optika.lens[at]gmail[dot]com









[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: