Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Perivoj kralja Tomislava: Obiteljske igre [svibanj, 2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.05.2017. 17:22 
Naslov:  Perivoj kralja Tomislava: Obiteljske igre [svibanj, 2017.]
13.05.2017. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 13. svibnja 2017. godine u organizaciji ISKRA waldorfska inicijativa u Perivoju kralja Tomislava održat će se projekt "Obiteljske igre". Početak je u 10 sati.

Obiteljske igre projekt je Udruge ISKRA waldorfska inicijativa u kojem ćemo se zajedničkim i zabavnim aktivnostima upoznati s tradicijskim igrama, ponekim običajima i pričama i to kroz 4 godišnja doba. Najbolje od svega je što su aktivnosti namjenjene za djecu i odrasle.

Obiteljske igre imaju edukativni i socijalni karakter. Obitelji će se susresti na četiri jednodnevne manifestacije tijekom godine, gdje će kroz međusobnu interakciju i druženje sudjelovati u raznim radionicama i aktivnostima.

Prvi dio aktivnosti osmišljen je kao kratko upoznavanje s običajem u ovom dijelu godine, a zatim slijede različite igre u prirodi u kojoj sudjeluju roditelji s djecom. Nakon stanke od pola sata nastavlja se drugi dio aktivnosti koji je osmišljen kao kreativni umjetnički dio, gdje će roditelji i djeca sudjelovati u zajedničkom stvaralačko-umjetničkom radu kroz pjesmu, ples ili likovno stvaralaštvo s uporištem u tradicijskoj kulturi.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: