Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet: EWoB Business Hackathon [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.05.2017. 9:23 
Naslov:  Ekonomski fakultet: EWoB Business Hackathon [2017.]
19.05.2017. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga EWob nositelj je i organizator mnogih projekata i natjecanja iz poduzetničkog područja interesa. Svakako jedno od najpoznatijih je „EWoB Business Hackathon”, najveće studentsko natjecanje osječkog sveučilišta koje se temelji na principu hackathona- rješavaju se interdisciplinarni zadaci uz vremensko ograničenje. Ovogodišnji EWoB Business Hackathon održat će se 19. svibnja 2017. godine na Ekonomskom fakultetu.

Zadaci se odnose na razumijevanje poslovno-ekonomskih problema i njihovo rješavanje, a uključuju razumijevanje tržišta, poslovnog odlučivanja, analitike i logike. Nakon 4 kruga, najboljih 10 finalista dobiva priliku ući u zadnji krug natjecanja i riješiti poslovni slučaj. Poslovni slučaj je stvaran, zadaje ga osoba u žiriju iz poslovnog sektora. Žiri čine osobe iz poslovnog svijeta, s iskustvom u IT-u i poslovnoj ekonomiji. Za sve finaliste bit će osigurane nagrade, a za prva 3 najbolja finalista osigurane su i novčane nagrade (6.000,00 HRK) te ponude za studentske prakse.

Otvorenje prijava za natjecanje je 9. svibnja (ebh.bambooapp.eu/), a natjecanju mogu pristupiti svi studenti sveučilišta u Osijeku koji ovim putem imaju priliku pokazati sva svoja znanja i vještine pred najboljim hrvatskim poduzećima. Samo natjecanje održati će se 19. svibnja 2017. na ​​Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Ovo je vrlo bitno, kako za studente, koji se ovim putem upoznaju s potencijalnim budućim poslodavcima, tako i za sama poduzeća koja dolaze u doticaj s mnogim mladim i ambicioznim ljudima punih ideja iz različitih sfera djelovanja.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: