Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



MK Osijek: Razmjena moto opreme [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.05.2017. 14:22 
Naslov:  MK Osijek: Razmjena moto opreme [2017.]
07.05.2017. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Moto klub Osijek poziva na već tradicionalnu akciju razmjene moto opreme u nedjelju 7. svibnja 2017. s početkom u 10 sati.

Motociklisti će uobičajeno ponuditi moto opremu: odjeću, obuću, zaštitnu opremu i slično. Riječ je akciji koju je pokrenuo MK Osijek, a do sada je, uspješno, održano već nekoliko ovakvih razmjena.

Također, tvrtka Automobili Škojo, ovlašteni prodavatelj i serviser Suzuki motocikala, u isto će vrijeme, ispred prostorija MK Osijeka predstaviti dio od 9 novih modela motocikala koje je Suzuki pripremio za sezonu 2017.

Uz motocikle posjetitelji će moći pogledati i nabaviti nove modele motociklističkih kaciga proizvođača HJC koje se od nedavno mogu kupovati u prodajno servisnom centru Škojo.

MK Osijek poziva i građane Osijeka i okolice koje zanima motociklizam da posjete i razgledaju prostorije kluba, upoznaju se s poviješću ovog najstarijeg i najbrojnijeg kluba Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Zainteresirani se mogu upoznati s organiziranim aktivnostima kluba, planiranim događanjima, članovima kluba, doznati kako se postaje član, kao i svim zanimljivostima vezanima uz MK Osijek i svijet motocikala.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: