Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



8. Memorijal Darka Paurića [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.05.2017. 19:41 
Naslov:  8. Memorijal Darka Paurića [2017.]
24.05.2017. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osmo izdanje Memorijala Darka Paurića bit će održano u srijedu, 24. svibnja 2017. godine u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku. Početak je u 20 sati. .

Pred nama je 8. tamburaški koncert kojeg Radio Osijek organizira u znak sjećanja na prerano preminulog glazbenog urednika i voditelja Darka Paurića. Ove su godine na koncert pozvani tamburaški sastavi Allegro, Žeteoci, Zlatno klasje, Kristali, TS Kas i Slavonske lole, a kao solistice nastupit će Marija Pavković Snaša i Vlatka Kopić Tena. U programu sudjeluje i muška pjevačka skupina Paori iz Tordinaca čime ćemo podsjetiti kako je Darko Paurić u svojim glazbenim emisijama često znao ugostiti i kulturnoumjetnička društva iz cijele Slavonije, Baranje i zapadnoga Srijema.

Darkov Radio Osijek i ove godine podsjeća kako mu nedostaje vrhunski poznavatelj tamburaške glazbe i čovjek koji je godinama vrijedno radio na promociji naše tradicije, ali i popularnih tamburaških pjesama i izvođača.

Koncert će izravno prenositi Radio Osijek od 20 sati.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: