Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Održana prometno-odgojna akcija "Sigurno u prometu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.05.2017. 14:36 
Naslov:  Održana prometno-odgojna akcija "Sigurno u prometu"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Auto-moto klub “Slavonac” dvadesetčetvrtu godinu organizira prometno-odgojnu akciju “Sigurno u prometu”. Ova akcija organizira se već tradicionalno na području cijele Republike Hrvatske, a s ciljem stjecanja znanja, vještina i navika školske mladeži, potrebnih za sigurno upravljanje biciklom i ponašanje u suvremenom prometu.

Prometno-odgojna akcija “Sigurno u prometu” sastoji se od teorijskog i praktičnog natjecanja učenika osnovnih škola u dobi od 10 do 12 godina. Natjecanje se organizira na više razina i to školskoj, županijskoj, državnoj i na razini Europe.



Natjecanje za područje Osječko-baranjske županije održano je 27. travnja 2017. godine u Hrvatskom autoklubu, Regionalni ispitni centar Osijek (teorijski dio natjecanja - testiranje) i Sportskoj dvorani Zrinjevac (praktični dio natjecanja – vožnja bicikla).

Ekipu Osječko-baranjske županije za državno natjecanje (23.-26. svibnja 2017.) čine dvije djevojčice i dva dječaka koji su osvojili prva dva mjesta na županijskom natjecanju a to su Petra Papuga (1. mjesto – djevojčice) iz OŠ Vladimir Nazor, Đakovo, Mia Kristek (2. mjesto – djevojčice) iz OŠ Budrovci, Marko Ugarković (1. mjesto – dječaci) iz OŠ Dalj i Fran Popović (2. mjesto – dječaci) iz OŠ Miroslava Krleže, Čepin.

Treća mjesta osvojili su Zara Balkić iz OŠ Vijenac, Osijek i Matija Hlavaček iz OŠ Vladimir Nazor, Đakovo.





Tekst i foto: Zdenko Lupinski

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: