Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Martial Arts Osijek: Dobrovoljno darivanje krvi [svibanj, 2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.04.2017. 13:20 
Naslov:  Martial Arts Osijek: Dobrovoljno darivanje krvi [svibanj, 2017.]
06.05.2017. 15:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Martial Arts Osijek prije svega članovima i prijateljima uvijek želi dobro zdravlje jer nema boljeg poklona od dobroga zdravlja. Zato ponovno u suradnji s Crveni Križ Osijek i Odjelom za transfuzijsku medicinu organiziramo dobrovoljno darivanje krvi.

Pozivaju sve članove kluba i sve one dobre volje da im se pridruže 6. svibnja 2017., od 15h gdje će vas dočekati u dvorani na lokaciji XXL Fitness Centar Osijek, Gudnulićeva 62 s medicinskim osobljem te vam pružaju mogućnost da učinite dobro djelo.

NAPOMENE I UPUTE:
Krv možete donirati ukoliko imate minimalno 18 godina te više od 50 kilograma. Bitno je da ste svakako imali obrok te da taj dan niste imali veliku fizičku aktivnost ili trening.

POSEBNO NAGLAŠAVAMO: Potrebno je priložiti osobnu iskaznicu (zadnji puta mnogi su došli s dobrom namjerom no bez osobne). Osim toga bilo bi dobro da ne koristite antibiotike te da niste prehlađeni.

U dvorani će osigurati kavu, napitke i nešto za prigristi kako bi bili sigurni da će svi nakon doniranja biti dobro a NAGRADA će biti i bonovi za pizzu koje će iskoristiti na zajedničkoj večeri i druženju.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: