Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hrana s popustom do 90% uskoro u našem gradu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.04.2017. 10:29 
Naslov:  Hrana s popustom do 90% uskoro u našem gradu!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Početkom jeseni prošle godine u samom centru Zagreba u Tkalčićevoj ulici otvoren je Žabac Food Outlet, mjesto gdje se, po uzoru na slične trgovine u svijetu, uz veliki popust mogu kupiti prehrambeni proizvodi, sredstva za čišćenje, higijenu i slično.

Slogan trgovine “vrhunski brendovi u pola cijene!“ brzo se proširio među Zagrepčanima i Food Outlet je postao iznimno dobro posjećen tako da je nedavno otvoren i drugi takav outlet u Tratinskoj ulici.

Vlasnici trgovine, supružnici Maja i Mario Žamboki, opisali su svoj outlet kao mjesto gdje se prodaje štok (višak robe proizveden u tvornicama), lom (proizvodi oštećeni u proizvodnji ili kojima nije dobra ambalaža) i rok roba (proizvodi kojima ističe rok trajanja). Riječ je o robi koju takvi outleti otkupljuju od ostalih trgovina koje tu robu iz gore navedenih razloga ne mogu staviti u ponudu, a kvalitetom je jednaka robi na njihovim policama.

Ideja iza ovog outleta je pokušati spriječiti ili smanjiti svakodnevno bacanje hrane, osvijestiti ljude i trgovce o štetnosti bacanja viška hrane, razviti ekološku svijest među građanima te kupcima ponuditi svakodnevne potrepštine po puno povoljnijoj cijeni, od 50 do čak 90% od uobičajene.

Ohrabreni uspjehom prva dva food outleta, vlasnici su najavili širenje na još nekoliko lokacija u Zagrebu, ali i izvan glavnog grada. Jedan od prvih gradova u kojima bi se mogla otvoriti franšiza je Osijek gdje je upravo u tijeku potraga za idealnom lokacijom.

Znajući kakva je gospodarska situacija u Osijeku, nema sumnje da bi otvaranje ovakvog outleta u gradu na Dravi bio pun pogodak.

A dok Žabac „ne skoči“ do Osijeka, na njihovoj Facebook stranici možete pogledati što i po kojoj cijeni nude u svojim zagrebačkim trgovinama.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
a_reel
Offline
Avatar

Ukupno postova: 163
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 28.04.2017. 12:55 
Naslov:  Re: Hrana s popustom do 90% uskoro u našem gradu!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bio sam više puta u obje njihove trgovine u Zagrebu. Od svega što nude samo 30 % artikala je bila stvarno outlet cijena, sve ostalo je neznatno niže ili vrlo slično cijenama u ostalim trgovinama. Može se naći jako povoljnih stvari. U oko mi je upalo i dosta prehrambenih namirnica proizvedenih na rubovima EU. Očekujte nešto u stilu Ekonomik diskonta kojih ima po gradu. Svakako vrijedi obići ako čovjek želi uštedjeti (a da mu nije presudno zapadno podrijetlo namirnica).

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: