Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Potpisan ugovor o financiranju/sufinanciranju projekta Humanitarne udruge "Rijeka ljubavi"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.04.2017. 9:36 
Naslov:  Potpisan ugovor o financiranju/sufinanciranju projekta Humanitarne udruge "Rijeka ljubavi"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

"Čista jutra za bolje sutra" je naziv Ugovora o sudjelovanju Osječko-baranjske županije u financiranju projekata humanitarne udruge Rijeke ljubavi.

Kako u Projektu "Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka“ pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane ili osnovne materijalne pomoći za razdoblje 2014. – 2020. ( OP FEAD ) u realizaciji Projekta Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Osijeka i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje nisu ukomponirane higijenske potrepštine za naše korisnike podnijeli smo zahtjev na natječaj OBŽ-a koja nam je u cijelosti prihvaćena u iznosu od 30,000,00 kn. Tako ćemo pokriti potrebe 500 obitelji u socijalnoj potrebi ( korisnika programa OP FEAD) jedanput mjesečno kroz pet mjeseci. Isti bi se ugasio s istekom programa OP FEAD 31.rujna 2017.

Ako sredstva ubrzo stignu na naš račun prva podjela bi bila 15. svibnja 2017. ( ponedjeljak ) od 10 do 14 sati i trajala bi do 19. svibnja 2017. istodobno s podjelom „paketa života“ za nosioce socijalnih iskaznica.





Tekst i foto: Humanitarna udruga Rijeka ljubavi

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: