s Dan planeta Zemlje [2017.] [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dan planeta Zemlje [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65287
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.04.2017. 9:23 
Naslov:  Dan planeta Zemlje [2017.]
26.04.2017. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tradicionalnom Triciklijadom obilježen 11. po redu Dan planeta Zemlje


Dan planeta Zemlje ove će se godine obilježiti 11. godinu za redom u organizaciji Unikoma i pod pokroviteljstvom gradonačelnika gosp. Ivana Vrkića u srijedu 26. travnja 2017. na Trgu Slobode u vremenu od 10-12h.

Planirane aktivnosti i program:
9:30-10:00 okupljanje učenika na Trgu Slobode
10:00 najava voditelja i pozdravni govor gradonačelnika gosp. Ivana Vrkića i direktora Unikom-a Davora Vića
10:10 nastup Plesnog studia Shine
10:20 Utrka Triciklijada
11:30 proglašenje pobjednika u eko-igrama i dodjela nagrada

Naglasak je ovogodišnjeg obilježavanja Dana planete Zemlja stavljen na važnost odvojenog prikupljanja biootpada i poticanju građana na smanjenje ukupne količine otpada izdvajanjem korisnog otpada kao i poticanje na korištenje obnovljivih izvora energije, a kao posebnu atrakciju izdvojili bi već svima dobro znanu TRICIKLIJADU.
Učenici trećih razreda iz gotovo svih osječkih osnovnih škola natjecat će se u već svima dobro znanoj igri triciklijada u kojoj će pokazati svoju spretnosti upravljanja triciklima ali i znanje u pravilnom razvrstavanju otpada. Po prvi puta ove godine u igri triciklijada natjecati će se i učenici srednjih škola, a za najmlađe iz DV Mak organizirane su eko-radionice.

U zabavnom dijelu programa nastupit će Plesni studio Shine sa koreografijom koju je za ovu prigodu osmislila koreograf Mira Sekereš.

U organizaciji i ove godine sudjeluju razne udruge koje će prigodnim radionicama animirati učenike: PLANTaža, Prijatelji okoliša-Osijek,I zviđački klub Javor i Udruga izviđača Slavonski hrast.

Osim udruga želju za suradnjom iskazala je i Policijska uprava osječko baranjska-odjel za prevenciju koji će se predstaviti sa svojim edukativnim aktivnostima, Savjet mladih Osječko-baranjske županije, te Regionalna razvojna agencija SIB sa svojim promo aktivnostima


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: