Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Muzej Slavonije: Festival znanosti [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.04.2017. 8:18 
Naslov:  Muzej Slavonije: Festival znanosti [2017.]
Od 24.04.2017. 16:00 do 29.04.2017. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovogodišnji 15-ti po redu Festival znanosti na temu "Vrijeme" održat će se od 24. – 29. travnja 2017., a svoj vrhunac u Muzeju Slavonije imati će 27. travnja 2017. otvorenjem izložbe “Sve u svoje vrijeme” u 18:00 sati u zgradi Glavne straže, Trg Sv. Trojstva 2.

Festival znanosti je manifestacija kojoj je cilj približiti znanost javnosti, tijekom koje znanstvenici i studenti popularnim predavanjima, radionicama, tribinama, izložbama i drugim događanjima daju doprinos popularizaciji znanosti i motiviranju mladih ljudi na istraživanje i stjecanje novih znanja. Glavna tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je “VRIJEME”.

Sastavnice Sveučilišta u Osijeku u suradnji s osnovnim i srednjim školama u Osijeku i okolici održat će aktivnosti na više lokacija.

Tim je povodom ostvarena suradnja između Osnovne škole Retfala i Muzeja Slavonije, a rezultat suradnje je otvorenje učeničke izložbe tehničkih pomagala u nastavi fizike, biologije, kemije i matematike koja su služile prethodne generacije učenika i nastavnika.

Autori izložbe su učenici Osnovne škole Retfala, pod mentorstvom nastavnica:
Tomislave Jukić, Vlatke Šalić Dujmić, te Ivane Dolaček, i djelatnica Edukacijskog odjela Muzeja Slavonije: Jesenke Ricl i Ivone Maršić.

Cilj izložbe je prezentirati nastavna pomagala i demonstrirati njihovu uporabu posjetiteljima izložbe.

Izložba će biti otvorena za sve posjetitelje, i velike i male, sve do 3. svibnja 2017.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: