s Osijek Hardware Days [2017.] [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osijek Hardware Days [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65302
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2017. 12:19 
Naslov:  Osijek Hardware Days [2017.]
Od 28.04.2017. 10:00 do 29.04.2017. 9:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Međunarodna konferencija Osijek Hardware Days (OH Days), održat će se 28. i 29. travnja 2017. Prvi dan konferencije održat će se na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija od 10 do 16 sati.

U subotu 29. travnja 2017. održat će se panel rasprava u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek od 15 do 16 sati u sklopu Osijek Mini Maker Faira.

Osijek Hardware Days

Osijek Hardware Days (OH Days) je međunarodna konferencija o hardwareu i razvoju novih proizvoda. Sastoji se od dva dijela: predavanja i panel rasprava, na kojima će se kroz niz tema pokriti aktualni trendovi i prakse u razvoju hardware uređaja i njihovoj proizvodnji. Drugi dio konferencije sastoji se radionice, gdje će se kroz kratke zadatke zainteresirani naučiti osnova lemljenja elektroničkih pločica.

Predavači

Predavači su renomirani domaći i strani stručnjaci s iskustvom u razvoju IoT uređaja, uređaja potrošačke elektronike, 3D tehnologija i projekt managementa hardware projekata.

Najave tema i predavača možete pratiti na službenim FB i web stranicama OH+Daysa. Domaćine ovog događanja čine osječke tvrtke Bamboo Lab i Reaktor kao glavni organizatori konferencije, sa strateškim partnerima Hamag Bicro , Osijek Software City i FERITOS.

Cilj konferencije

Cilj je Osijek Hardware Daysa okupiti pojedince i tvrtke čije poslovanje uključuje razvoj i proizvodnju hardware uređaja te startup entuzijaste. Također, jedan od ciljeva je upoznati sudionike konferencije s trendovima hardware startup projekata te modelima financiranja proizvodnje i razvoja. U sklopu konferencije održat će se i radionica lemljenja, gdje će se zainteresirani moći upoznati s osnovama proizvodnje i montaže elektroničkih pločica. Kroz predavanja iskusnih hardware poduzetnika i pojedinaca, sudionici će dobiti uvid u posljednje trendove u razvoju hardwarea, iskustva u korištenju različitih tehnologija i trendova u potrošačkoj elektronici.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: