s Karate liga: Borba za pehare se nastavlja [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Karate liga: Borba za pehare se nastavlja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65287
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2017. 11:49 
Naslov:  Karate liga: Borba za pehare se nastavlja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U SD Gradski vrt, 23. travnja 2017. održano je sedmo kolo otvorene Karate lige Osječko-baranjske županije, pretposljednje kolo ove sezone. Na natjecanju je sudjelovalo 167 natjecatelja iz 14 klubova iz regije: Karate Akademija Osijek, Kuna, Beli Manastir '98, Esseker, Hrvatski Sokol, Hvidra, Max, Nexe, Nova Gradiška, Osijek Žito, Shotokan Darda, Valpovo, Višnjevac, Vukovar '91.

Iako nešto slabije posjećeno, sedmo kolo Lige nastavilo je organizacijsku i natjecateljsku izvrsnost koja je obilježila čitavu sezonu. Karate klub Max Ivankovo ponovno se potvrdio kao najbrojniji i najuspješniji klub, osvojivši 22 zlatne, 10 srebrnih i 7 brončanih medalja. Iza njih slijede karate klub Osijek Žito s 8 zlatnih, 5 srebrnih i 4 brončane medalje, te karate klub Nexe iz Našica sa 7 zlatnih, 3 srebrne i 6 brončanih medalja.



Na posljednjem kolu Lige, koje će se održati 28. svibnja 2017., bit će dodijeljeni pehari najuspješnijem klubu sezone te najuspješnijim natjecateljima i natjecateljicama u katama i borbama. Karate klub Max Ivankovo po broju je skupljenih bodova znatno odskočio od konkurencije te će neupitno biti okrunjen za pobjednika sezone. Na drugom mjestu zasada se nalazi karate klub Osijek Žito, na trećem mjestu karate klub Vukovar, a na četvrtom mjestu karate klub Nexe.



U pojedinačnim kategorijama još uvijek traje borba za šampiona sezone. Trojicu najuspješnijih boraca, Mateja Tisuckog, Luku Požegu i Lovra Tisuckog, klupske kolege iz Max Ivankova, dijeli svega pedesetak bodova te će posljednje kolo odlučiti koji će biti proglašen pobjednikom sezone. Slična je situacija i kod kataša, gdje traje borba između Karla Glavaša i Frana Seligmana iz Hrvatskog Sokola te Benjamina Mijatovića iz karate kluba Nexe.



Među borkinjama po broju skupljenih bodova izdvojila se Lana Kockarević iz Max Ivankova. Tristotinjak bodova iza nje nalazi se klupska kolegica Melita Maloševac te Nika Vukomanović iz karate kluba Nexe. Od katašica prva tri mjesta zauzimaju Marta Jakobfi iz Belog Manastira, te Katia Šegavčić i Ema Alšić iz Hrvatskog Sokola.



Pehari će biti dodijeljeni i natjecateljima koji su prikupili najviše bodova sudjelujući u borbama i u katama . U muškoj su konkurenciji kandidati za pobjednika sezone Luka Žgela, Leon Vukoja, Luka Požega i Matej Tisucki, klupske kolege iz Max Ivankova, a u ženskoj konkurenciji Lana Kockarević iz Max Ivankova, Marta Jakobfi iz Belog Manastira, te Emanuela Kockarević i Melita Maloševac iz Max Ivankova.



Sudačku postavu natjecanja sačinjavali su: Mladen Ivezić (vrhovni sudac), Zdravko Perlić, Joco Đukić, Goran Kalanj, Samanta Karaula, Željko Tampolja, Gorna Mesić, Dejan Gudelj, Ivana Košalin, Tihomir Kovačević, Marko Šikić, Niko Opačić, Arijan Knežević, Dejan Šota te Ivan Čorić.

Natjecanje je vodila Vlasta Lončarić, predsjednica Natjecateljske komisije.









Tekst: Vlasta Lončarić
Foto: Jasmina Gorjanski

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: