s 106 prekršaja brzine tijekom akcije pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



106 prekršaja brzine tijekom akcije pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65287
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.04.2017. 20:08 
Naslov:  106 prekršaja brzine tijekom akcije pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo najavili, od srijede 19. travnja s početkom u 6 sati ujutro pa do četvrtka 20. travnja u 6 sati ujutro, na području Policijske uprave osječko – baranjske trajala je akcija pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila.

Cilj ove akcije bio je, osim represivno, djelovati i preventivno na sve vozače te građene upoznati s načinom rada policijskih službenika prilikom nadzora brzine.

Na području Policijske uprave osječko–baranjske akcija je provedena na ukupno 104 lokacije. Policijski službenici evidentirali su ukupno 106 prekršaja brzine, od čega su 96 prekršaja utvrdili policijski službenici, dok su 10 prekršaja zabilježila tehnička sredstva (automatske kamere za brzinu postavljene uz prometnice).

Građani su prethodno pozvani da se uključe u provođenje akcije na način da predlože lokacije na kojima žele da se nadzire brzina. Svih 56 pristiglih prijedloga građana na području ove policijske uprave uvršteni su u lokacije za nadzor brzine, a akcija je provedena na još 48 lokacija koje su određene sukladno prosudbama policijskih postaja

Ovakve akcije provodit će se i u buduće, uz prethodne najave, kako bi se što veći broj vozača naveo na poštivanje ograničenja brzine, a u cilju zaštite njihovih i života svih ostalih sudionika u prometu.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: