Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Seligman i Kovačević napadaju europska odličja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.04.2017. 14:37 
Naslov:  Seligman i Kovačević napadaju europska odličja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Počelo je još jedno Europsko prvenstvo za gimnastičare i novi izazov za naše reprezentativce kvalifikacijama u muškoj gimnastici. Prema najavama čelnih ljudi Hrvatskog gimnastičkog saveza, očito je kako se očekivanja polako počinju ispunjavati. Hrvatska ima dva finalista i to na preči te konju s hvataljkama!

Pravo iznenađenje svima je priredio mladi Anton Kovačević, kojemu je, kako kaže, ova vježba predivan poklon za njegov 22. rođendan. Na preči je zauzeo četvrto mjesto i izborio svoje prvo finale Europskog prvenstva.



Finalistima ovog natjecanja pridružio se i Robert Seligman koji godinama niže odlične rezultate na konju s hvataljkama, što je potvrdio i ovim nastupom. Iako kaže da nije previše zadovoljan pokazanim, ipak dodaje: „Iako sam izbacio cijeli jedan element, izdržao sam i nisam odustajao do kraja. Sve se isplatilo, pripreme su pokazale da sam na pravom putu. Baš kako sam najavio, sada slijedi borba za sam vrh.

Uz dvojku Seligman - Kovačević, šanse za finale ima i Matija Baron koji je prva rezerva na konju s hvataljkama.

Takve sreće nažalost nisu bili Tin Srbić, Leonardo Kušan i naš olimpijac Filip Ude: „Za mene je nažalost završilo Europsko prvenstvo. Dogodila se tehnička greška na elementu koji mi inače nije problematičan.“

Uz vrhunsku formu naših gimnastičara samo mjesec dana prije osječkog gimnastičkog kupa, tko ne bi slično, a čak i više, očekivao pred domaćom publikom. Još valja pričekati rezultate naše Ane Đerek čiji nastup nestrpljivo očekujemo, ali čini se kako je pred Osijekom još jedna predivna gimnastička priča.





Tekst i foto: Nikolina Pokorić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: