Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Proljetni dani u Portanovi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.04.2017. 20:55 
Naslov:  Proljetni dani u Portanovi!
Od 15.04.2017. 8:00 do 17.04.2017. 7:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ako do sada niste obavili shopping za blagdane sada je idealno vrijeme za dolazak u Portanovu. Kako bi shopping bio što bolji, u trgovinama Portanove vas očekuju razne akcije tako da si svoje želje možete ostvariti po pristupačnijim cijenama. U ovom trgovačkom centru garantirano vam je sve na jednom mjestu: savršeni shopping, odlične cijene, dobra zabava i naravno izvrsna atmosfera.



U Portanovi vas očekuje shopping za odrasle i zabava za najmlađe! Još samo danas i sutra od 17 do 19 sati Portanovom šeta Zecoš koji se druži sa najmlađima, a kako Uskrsni zeko nikada ne dolazi praznih ruku, svakog mališana očekuje slastica iz Zecošeove košarice. Ako ste više raspoloženi za crtanje i bojenje pridružite nam se na Denis kreativnoj radionici u subotu, 15.4. od 11 do 13 sati.

Podsjećamo vas da trgovine u Portanovi na Uskrs ponedjeljak ne radi. II. kat radi po prilagođenom radnom vremenu, a točno radno vrijeme možete pogledati na web stranici Portanove. Vidimo se!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: