Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gimnastička sezona u punom jeku; Grand Prix Osijek 2017. Žito Challenge Cup sve je bliže!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.04.2017. 10:59 
Naslov:  Gimnastička sezona u punom jeku; Grand Prix Osijek 2017. Žito Challenge Cup sve je bliže!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prije nešto malo više od dva mjeseca započela je još jedna gimnastička sezona, ali pred našim reprezentativcima tek su sada najveći izazovi – Europsko prvenstvo u rumunjskoj Cluj Napoci od 19. do 23. travnja te predstavljanje pred domaćom publikom na Svjetskom gimnastičkom kupu u osječkom Gradskom vrtu 20. i 21. svibnja.

U svrhu najave nadolazećih događaja u Zagrebu je danas održana tiskovna konferencija na kojoj su predstavnici Hrvatskog gimnastičkog saveza te naši sportaši najavili predstojeće događaje.



Prvo na redu je Europsko prvenstvo na kojem će hrvatske boje braniti Robert Seligman koji se raduje nastupu: „Europsko prvenstvo i medalja u Rumunjskoj cilj je ove sezone uz, naravno, nastup na svjetskom kupu u Osijeku gdje priželjkujem zlato.“ U Cluj Napoci će mu se pridružiti olimpijac Filip Ude koji vjeruje kako će obojica naći svoje mjesto na postolju u disciplini konj s hvataljkama.

Nakon natjecanja u Cluj Napoci, hrvatski gimnastičari dolaze u Osijek gdje će im se pridružiti i Marijo Možnik, koji najavljuje svoj nastup: „Nijednom do sada nisam izostao s osječkog natjecanja. To je zbilja za mene posebno mjesto, a ove se godine nadam još jednoj medalji čemu će pomoći odlična dvorana i publika.



Za odličnu organizaciju pobrinut će se tim na čelu s Vladimirom Mađarevićem, direktorom Grand Prix Osijek 2017. Žito Challenge Cupa, koji kaže kako će Osijek ove godine iznova ugostiti brojne svjetske i olimpijske pobjednike iz čak 38 zemalja učesnica.

Slično mišljenje dijeli i predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza, Stevo Tkalčec: „Ovo je jedna velika promocija našeg sporta. Poruke koje dobivamo iz Svjetske gimnastičke federacije ukazuju na to da bi nam prepustili i organizaciju Svjetskog prvenstva u gimnastici, ali mi idemo korak po korak tako da se veselimo i ovogodišnjoj odličnoj organizaciji kupa u Osijeku.

S obzirom na ovako pozitivne misli vezane uz događaje koji nam slijede, svakako vrijedi pogledati ove sportske manifestacije i zato dođite osjetiti gimnastiku!





Tekst i foto: Nikolina Pokorić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: