Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



I ove godine Osječani će obilježiti Uskrs najvećim Uskrsnim gnijezdom na svijetu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.04.2017. 8:57 
Naslov:  I ove godine Osječani će obilježiti Uskrs najvećim Uskrsnim gnijezdom na svijetu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na konferenciji za medije najavljen je program ovogodišnjeg obilježavanja Uskrsa u Osijeku čija će središnja manifestacija, kao i posljednjih nekoliko godina, biti „Najveće Uskrsno gnijezdo na svijetu 2017.“.

I ove godine na središnjem osječkom trgu, trgu Ante Starčevića, Osječane i sve posjetitelje grada na Dravi dočekat će veliko uskrsno gnijezdo za čiju će izradu ove godine biti zaduženi učenici Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn pod vodstvom profesora Drage Stojanovića. Oni će na Veliki petak krenuti s izradom gnijezda te pozivaju sve Osječane da im se pridruže u gradnji i ukrašavanju.

Na Veliku subotu 15. travnja s početkom u 9 sati održat će se svečano otvorenje manifestacije „Najveće Uskrsno gnijezdo na svijetu 2017.“ koje će uveličati i članovi Udruge izviđača Slavonski hrast i Mačevalačkog kluba Dmitar Zvonimir koji će tom prigodom izvesti prikladni performans.

Ove godine manifestacija će imati i humanitarnu notu jer će po završetku blagdana sva slama biti donirana udruzi Mogu za terapijsko jahanje njezinih štićenika.

Još jedna novina ove godine je to što je Grad Zagreb prepoznao osječku manifestaciju te je odlučio organizirati nešto slično na Bundeku. Uskrs na Bundeku osmislit će i realizirati poznati osječki „čovjek od slameNikola Fuller uz pomoć članova udruge Slama koji žive u Zagrebu.

Organizatzori obećavaju još jedno zanimljivo i zabavno obilježavanje Uskrsa u Osijeku uz manifestaciju „Najveće Uskrsno gnijezdo na svijetu 2017.“, kako za djecu tako i za one malo starije, a tko zna, možda jednoga dana nešto bude i od onog famoznog ulaska u Guinessovu knjigu rekorda...







Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
EKVATOR
Offline
Ukupno postova: 23
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.04.2017. 12:37 
Naslov:  Re: I ove godine Osječani će obilježiti Uskrs najvećim Uskrsnim gnijezdom na svijetu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

uf , jako bitno !

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
modri
Offline
Ukupno postova: 127
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.04.2017. 14:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

SRETAN USKRS svma koji slave

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: