Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nove kolekcije i dječja predstava u Portanovi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.03.2017. 14:43 
Naslov:  Nove kolekcije i dječja predstava u Portanovi!
Od 01.04.2017. 16:00 do 02.04.2017. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Proljeće je stiglo u Portanovu, a nove kolekcije i veseli izlozi puni zanimljivih artikala vladaju centrom. Tamne zimske nijanse zamijenjene su sa veselim bojama koje šire vedro raspoloženje i mame poglede svakoga posjetitelja. Posjetite Portanovu i priuštite si dašak proljeća u svom ormaru!



Ako želite spojiti zabavu sa shoppingom - Portanova je idealno mjesto za to. Uz GBowling, casino i kino ovaj vikend vas očekuje i izvrsna predstava Dječjeg kazališta Branka MIhaljevića. Predstavu „Jaje“ možete pogledati u nedjelju, 2. travnja 2017., od 11 sati.

Leggiero bar je odavno postao sinonim za vrhunsku kavu u cijeloj Hrvatskoj, a sada u njemu napokon mogu uživati i Osječani! Leggiero bar je otvorio svoja vrata u TC Portanova te je tako postao novo omiljeno mjesto druženja svih generacija. Od ranog jutra Leggiero bar uz kavu  poslužuje i svježe pečene  premium kroasane, premium muffine te tost. Osim kvalitetne Lavazza tierra kave nudi i vrhunske slastice sa potpisom Zagrebačke slastičarnice Torterie macaron. Leggiero je posebno poznat po svježe cijeđenim prirodnim sokovima Leggiero MIX, dok se sportaši vesele proteinskim shakeovima koji su idealan napitak nakon treninga.

Kao i uvijek vikend je idealan za dolazak u Portanovu, vidimo se!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: