Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zaklada Slagalica dodijelila Nagradu Johann Kohlhoffer filantropima godine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.03.2017. 13:24 
Naslov:  Zaklada Slagalica dodijelila Nagradu Johann Kohlhoffer filantropima godine
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječka Zaklada za razvoj lokalne zajednice Slagalica dodijelila je sinoć u Hotelu Osijek po peti put Nagradu Johann Kohlhoffer za filantropa godine Slavonije i Baranje.

Nagrada i priznanja dodjeljuju se filantropima - obrtima i tvrtkama koji su tijekom protekle godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg dobra i interesa te tako ulagali u razvoj zajednice.

Od ove godine Nagrada Johann Kohlhoffer je postala regionalna te se po prvi put dodjeljivala tvrtkama i obrtima iz cijele Slavonije i Baranje. Među dvanaest nominacija, ovogodišnji dobitnici su tvrtka Pan Parket iz Čačinaca, knjigovodstveni obrt Aktivni konto i inicijativa građana Lege za djecu superjunake.



Tvrtka Pan Parket financijski pomaže i donira svoje proizvode mnogim organizacijama civilnog društva s područja Virovitičko-podravske županije, obrt Aktivni konto od svog osnutka prije 20-ak godina pomaže udrugama u zajednici obavljanjem knjigovodstvenih usluga, a inicijativa „Lege za djecu superjunake“ okuplja jedanaest pojedinaca koji pomažu novcem i neposrednim sudjelovanjem u liječenju i oporavku djece–superjunaka u njihovoj borbi protiv bolesti.



Nagradom želimo prepoznati i zahvaliti onima koji su socijalno osjetljivi, koji žive sa svojom zajednicom. Želimo ih potaknuti da javno progovore o svojim djelima i da svojim primjerom potaknu ostale na zajedničko djelovanje za razvoj zajednice“, istaknula je na dodjeli Branka Kaselj, upraviteljica Zaklade Slagalica.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Zaklada Slagalica

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: