Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Muzej Okusa: Globotomija uživo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.03.2017. 15:56 
Naslov:  Muzej Okusa: Globotomija uživo
31.03.2017. 10:10
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Muzej okusa u petak, 31. ožujka 2017. godine domaćin je najslušanije hrvatske radio emisije. Budite na valovima 2. programa HRT OD 10:10 - 14:00h ili posjetite Muzej okusa i uživajte u emisiji sa lica mjesta uz prijatelje i partnere Muzeja okusa.

Kratko o emisiji :
Globotomija, punim nazivom Globalna analtomija 20. i 21. stoljeća, humoristična je emisija, svojevrsna satirična kronika svijeta i vremena u kojem živimo, s posebnim kritičkim osvrtom na društvene i dnevno-političke događaje koji tište i utječu na živote takozvanih "malih ljudi".

Globotomija nosi edukativnu komponentu, kroz bizarno i suludo, slušateljima pokazujući i prikazujući, što ne treba činiti u životu. Tematski kvizovi također imaju svrhu osim zabaviti i ponešto naučiti sudionike.

Svojim sadržajem i ponekad kontroverznim izričajem Globotomija je u proteklim godinama zaslužila jedinstveno mjesto i kultni status u hrvatskom radijskom prostoru.

Voditelji emisije - Mirko Fodor i Andro Tomović


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
jacika
Offline
Ukupno postova: 296
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.03.2017. 16:14 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

wooow,..laaćaaa!.Emisija.je.,fakat.:.rasturajuća."pišurija".."fešta.od.'jaj'..!"itd..samo.da.je.drugdje..Muzej.okusa.je.malo.preeeeeeeeeeeevelik."zalogaj".za."raju..ak'.ima."propuh.u.džepu"..Wink))

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: