Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Voodoo: Pub kviz "Slaba točka" / Petak uz domaći rock / Duo Kaborg

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.03.2017. 14:36 
Naslov:  Voodoo: Pub kviz "Slaba točka" / Petak uz domaći rock / Duo Kaborg
Od 30.03.2017. 21:00 do 01.04.2017. 20:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Voodoo:

Četvrtak, 30. ožujka 2017.
Dođite u Caffe Bar Voodoo da okušate svoje znanje iz raznoraznih područja: znanosti, sporta, kulture, povijesti, zemljopisa itd. Prošlotjedni pobjednici bile su ekipe Džoni Šetač i Proruski Separatisti, a ovaj tjedan pitanja sastavlja i kviz vodi ekipa SOUR Rade Končar. Dođite da se igrate i da osjetite jedinstveni spoj zabave, natjecanja i ispijanja piva ! Povedi svoju prijateljicu, prijatelja, reci im kako je kviz kul i igraj se s nama ! Svi ste dobrodošli.

ZNANJE JE KUL, A PIVO JE SUPER ! RADIMO DO 2 !



Petak, 31. ožujka 2017.
Ukoliko voliš slušati dobru glazbu, a pogotovo domaću dobru glazbu, Voodoo je pravo mjesto za to! Dođi i opusti se na najboljoj birtiji u gradu, sa najboljim cijenama u gradu! Na akciiji je koktel Spektar Kobra, autohtoni Voodoo proizvod, koju čini mješavina duple vodke i ledene limunade po 12 kuna, pelinkovac i medica po 5 kuna. Vrh !

RADIMO DO 2.



Subota, 1. travnja 2017.
U subotu, 1.4., duo Kaborg vam priprema jos jednu electro i upbeat vožnju! Na prvoj proljetnoj slušaonici ove godine, ali ne i zadnjoj, zagrijte se s nama za subotnju večer uz klasike i novitete electro scene. Uz naglasak na electro zvuk, provući ćemo i ostale srodne podžanrove poznatih, ali i alternativnijih imena (Midnight Juggernauts, The Presets, Goldfrapp, Hercules & The Love Affair, Vitalic, Trentemoller, Hadouken, Prodigy, Justice...).

RADIMO DO 2.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: