Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Obilježen Dan narcisa [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65424
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2017. 20:04 
Naslov:  Obilježen Dan narcisa [2017.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Hrvatskoj se obilježava Dan narcisa a toj se humanitarnoj akciji 21. godinu zaredom priključio i Osijek. Riječ je o humanitarnoj akciji posvećenoj prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke.

Prigodnom prodajom narcisa želi se podignuti svijest o raku dojke kao velikom problemu i educirati žene o važnosti redovitih pregleda kako bi se bolest otkrila što prije a rano otkrivanje bolesti put je ka uspješnijem liječenju..

Među europskim državama, Hrvatska je u vrhu po smrtnosti od raka dojke, a bolest je sve češća i kod mlađih žena. Svake godine od raka dojke oboli oko 2 tisuće 300 žena, a umre ih oko 900.

Osječki MAMMAE klub poziva sugrađane da se uključe u humanitarnu akciju i putem humanitarnog telefona 060919191 doniraju sredstva za kupnju intraoperativnog aparata kako bi buduće oboljele žene izbjegle postoperativne kemoterapije i zračenja koja traju mjesecima.





Tekst i foto: Monika Kralj/Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: