Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: Novo vodstvo ogranka HNS-a Jug II

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65733
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.03.2017. 18:01 
Naslov:  HNS: Novo vodstvo ogranka HNS-a Jug II
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na jučerašnjoj Izbornoj skupštini ogranka Hns-a Jug II izabrano je novo vodstvo istoga. Za predsjednika ogranka jednoglasno je izabran dosadašnji član stranke Luka Anić, za potpredsjednika Igor Milanko, koji je ujedno i predsjednik Mladih HNS-a Jug II, a za tajnicu je ponovno izabrana Nirvana Soldić-Romić.

Za članove predsjedništva izabrani su Toni Kekez, Milan Pepić, Boris Čičić, Ivica Šarić, Katica Benić, Katica Pavić, Ante Brajković, Luka Magdić i Ivana Miličević.

Novoizabrani predsjednik se u svom prvom obraćanju zahvalio dosadašnjem predsjedniku Marinu Babiću kao i cijelom vodstvu na uspješnom radu i rezultatima koje su ostvarili te najavio da će dati sve od sebe da opravda ukazano mu povjerenje.

Također je istaknuo da je novo vodstvo ogranka sastavljeno od mladih, ambicioznih ljudi i nešto starijih, iskusnijih članova te je mišljenja da je to dobitna kombinacija za uspješan rad.



Tekst i foto: Ured ŽO HNS-a OBŽ

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: