Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dobitak na Eurojackpotu otišao u Slavoniju!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.03.2017. 20:10 
Naslov:  Dobitak na Eurojackpotu otišao u Slavoniju!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prošlog petka u 11. kolu popularne igre na sreću Eurojackpot diljem Europe ukupno je osvojeno devet dobitaka 5+1, a jedan od njih došao je, konačno, i u Slavoniju.

Naime, gospođa koja je svoju kombinaciju odigrala putem interneta, pogodila je svih pet brojeva: 3, 16, 25, 38, 45 iz velikog bubnja te broj 8 iz malog bubnja, a tih šest pogođenih brojeva donijelo joj je dobitak od 1.321.385,42 kuna. Zanimljivo, nedostajao joj je samo sedmi dobitni broj da osvoji glavni dobitak, a taj broj koji nije pogodila upravo je – sedmica.

Iz priopćenja Hrvatske lutrije razvidno je da je dobitak stigao u prave ruke. Naime, gospođa (koja je željela ostati anonimna) rekla je kako će veći dio dobitka potrošiti na liječenje teških bolesnika u obitelji, a dio novca dat će bliskim prijateljima koji trebaju pomoć.

Inače, treba napomenuti kako se u Hrvatskoj na sve velike dobitke plaća porez od 30%, što znači da će gospođa u državni proračun morati uplatiti gotovo 400.000 kuna, ali i ono što joj ostane bit će joj vjerojatno sasvim dovoljno.

Čestitamo sretnoj gospođi!





Tekst: Osijek031.com
FOto: Daniel Antunović/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: