Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U centru grada otvorena nova Gold by Waldinger slastičarnica uz zanimljiv potez gradonačelničkih kandidata

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.03.2017. 11:05 
Naslov:  U centru grada otvorena nova Gold by Waldinger slastičarnica uz zanimljiv potez gradonačelničkih kan
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osijek je postao bogatiji za još jednu novu slastičarnicu smještenu u samom centru grada, na raskrižju Županijske i Ulice Republike.

Riječ je o slastičarnici pod nazivom Gold by Waldinger, sedmoj u Waldinger franšizi, koja nudi velik izbor vrhunskih kolača i sladoleda, kao i kava i ostalih napitaka.



U slastičarnici ćete moći uživati u pralinama od belgijske čokolade, čokoladnim tortama, krempitama, cheescakeovima i brojnim drugim kolačima i tortama, a posebnost ove slastičarnice je u tome što odobravaju popust za veće količine kolača, a prvi u gradu imaju dostavu kolača kući, kod narudžbi većih količina.



Zlatnu vrpcu prerezao je gradonačelnik Ivan Vrkić koji je istaknuo kako je nova slastičarnica otvorena u lokalu koji je u vlasništvu Grada te kako je ovo vrlo dobar model suradnje Grada i privatnog poduzetnika koji će dovesti do otvaranja radnih mjesta te do smanjenog odljeva mladih Osječana u svijet trbuhom za kruhom.



Radno je vrijeme Gold by Waldingera svakoga dana od 8 do 24 sata.

Novi ugostiteljski objekt u samom centru grada, kojem prema već uvriježenom mišljenju nedostaje života, sam je po sebi vijest, ali svu onu vrhunsku kavu, jedinstvene kolače ili poseban sladoled na trenutak je zasjenio gradonačelnik Ivan Vrkić gestom koja je objektivno mala, ali u političkom života iznimno rijetka.

Naime, pozvan da otvori slastičarnicu svečanim presijecanjem vrpce spremno je prihvatio zadatak uz jedan uvjet - da to učini u društvu ondje u publici prisutne kandidatkinje za gradonačelnicu Ivane Šojat, nagrađivane osječke književnice koja je jedan u nizu pretendenata spremnih zatražiti povjerenje građana za čelno mjesto grada. Spisateljica Šojat, isprva iznenađena gradonačelnikovim pozivom, prihvatila je njegov prijedlog na što je ostatak okupljenih uzvratio pljeskom odobravajući takav zajednički čin. Jasno je dano do znanja da i u vrijeme žestoke političke utakmice koja se tek zahuktava itekako ostaje dovoljno prostora za korektno ponašanje koje građani, u konačnici, jedino žele.

Simpatično je bilo od strane gradonačelnika u svoje društvo pozvati damu kandidatkinju za njegovu poziciju koju on sam želi zadržati, ali i ona je reagirala očekivano prihvativši njegovu gospodsku gestu koju ne treba tumačiti kao ništa više do pristojnost. Zašto? Zato što se Osječanke i Osječane ne može prevariti. Kampanja će odraditi svoje, analize će podizati i spuštati šanse pojedincima, a na kraju će presuditi narod. Stoga, u ime naroda žargonski rečeno, jedan lajk za današnji potez. Nadamo se da ćemo i ubuduće gledati u političkom dijalogu što više pozitive jer upravo ona, gotovo presušno, nedostaje današnjem društvu.







Tekst: Osijek031.com
Foto: Zlatko Pavošević

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
gladnikruha
Offline
Avatar

Ukupno postova: 213
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.03.2017. 18:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jedna od većih Vrkićevih investicija ? Smile

_________________
Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
DRAGOS
Offline
Ukupno postova: 20
Lokacija: Osijek
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2017. 18:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

danas 19.ožujka oko 18h nogostup kod slastičarne pun automobila (9 kom) i to sve više klase. Kao i uvijek prometne policije ni za lijek. Gradonačelniče pomozite.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: