Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Atraktivan nastup osječkih BMX vozača obilježio 97.000 prikupljenih čepova Coca Cole

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.03.2017. 13:01 
Naslov:  Atraktivan nastup osječkih BMX vozača obilježio 97.000 prikupljenih čepova Coca Cole
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Trgu Ante Starčevića u Osijeku održano je četvrto prebrojavanje čepova s Coca-Colinih boca koje Osječani prikupljaju u akciji „Osvjetlimo naš most“.

Podsjetimo, riječ je o projektu osvjetljenja Pješačkog mosta, jednog od najpoznatijih i najljepših osječkih simbola, koji su pokrenuli Coca-Cola u Hrvatskoj i Grad Osijek u prosincu prošle godine. Svaka dva tjedna na glavnom osječkom trgu javno se prebrojavaju do sada prikupljeni čepovi, a broj je trenutno 97.015 čepova.



Ažurirani broj prikupljenih čepova elektronski je unio gradonačelnik Osijeka Ivica Vrkić, a posebni gosti na četvrtom prebrojavanju bili su članovi udruge Pannonian Challenge koji su predstavili punoljetno, 18. izdanje ovog poznatog osječkog brenda. Pannonian će se ove godine održavati od 7. do 11. lipnja u skate parku na lijevoj obali Drave, a predsjednik udruge Jurica Barač najavio je i kako je festival sklopio ugovor o partnerstvu s Coca Colom što će festivalu pomoći da još jednom podigne letvicu u smislu organizacije i kvalitete programa.



Program na trgu završen je efektnim akrobacijama osječkih BMX vozača koji su prelijetali repliku pješačkog mosta ostavivši brojne Osječane bez daha.



Iduće prebrojavanje održat će se za dva tjedna, u subotu 1. travnja, kada se očekuje da će se prikupiti potrebnih 108.048 čepova (što odgovara broju Osječana po popisu stanovništva iz 2011.), a nakon toga Coca Cola kreće u projekt ponovnog osvjetljenja osječkog pješačkog mosta.







Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: