Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Put od bijelih ruža uz Promenadu stigao do pješačkog mosta

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65697
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.03.2017. 9:11 
Naslov:  Put od bijelih ruža uz Promenadu stigao do pješačkog mosta
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sve poznatiji osječki put od bijelih ruža sve je duži i duži, pa je tako ove godine stigao i do pješačkog mosta.

Riječ je o projektu Lions cluba „Mursa“ Osijek pod nazivom „Put bijelih ruža“ koji je pokrenut prije četiri godine kao međunarodni projekt čiji je cilj promocija mira, prijateljstva, ljubavi i poštovanja, a provode ga Lionsice u suradnji s Unikomom.

Osječke Lionsice u sklopu akcije prije četiri godine krenule su saditi ruže od Rokove crkve, pored Solarskog trga do bivše Bijele lađe i Picassa, a ovog proljeća „put“ bijelih ruža stigao je do pješačkog mosta.

U ovoj turi Lionsice će „oružiti“ promenadu do Iktusa, a nagodinu će nastaviti dalje prema Donjem gradu. Po dovršetku radova na spajanju šetnica od Gornjeg do Donjeg grada plan im je pokriti cijelu promenadu najprije s desne, a potom i s lijeve strane Drave kao mali ekološki doprinos njihovog kluba ljepoti grada na Dravi.

Lionsice su se zahvalile Unikomu na pomoći pri sadnji ali i redovnom održavanju ruža, kao i na zajedničkom osmišljavanju nove vizure grada, u čemu su dobile i potporu gradske vlasti.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: