Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vijećnica Skupštine OBŽ: Konferencija za gospodarske subjekte novine vezane uz novi zakon o javnoj nabavi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.03.2017. 10:42 
Naslov:  Vijećnica Skupštine OBŽ: Konferencija za gospodarske subjekte novine vezane uz novi zakon o javnoj n
27.03.2017. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječko - baranjska županija, potaknuta velikim interesom gospodarskih subjekata o novom Zakonu o javnoj nabavi organizira konferenciju Novine vezane uz novi Zakon o javnoj nabavi, na kojoj će biti predstavljene novine koje donosi novi zakon prvenstveno u odnosu na gospodarske subjekte koji na tržištu nude izvođenje radova ili posla, isporuku robe ili pružanje usluga.

Konferencija će se održati u ponedjeljak, 27. ožujka 2017. godine, s početkom u 10 sati u Osječko-baranjskoj županiji, Osijek, Županijska ulica 4, Vijećnica Skupštine Osječko-baranjske županije.

Sudionicima konferencije uvodno će se obratiti župan Osječko-baranjske županije dr.sc. Vladimir Šišljagić.

U odnosu na prethodno važeći zakon, ključne novine koje donosi ZJN 2016 sudionicima će prezentirati Služba za javnu nabavu Osječko-baranjske županije s posebnim osvrtom na portal Osječko- baranjske županije i praktičnim primjerima. Hrvatski sabor novi Zakon o javnoj nabavi usvojio je 9. prosinca 2016. godine, a stupio je na snagu 1. siječnja 2017.

Pozivamo sve koji su zainteresirani sudjelovati na predmetnoj konferenciji da svoj dolazak potvrde do srijede 22. ožujka 2017. godine, na elektroničku adresu nabava[at]obz[dot]hr


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: