Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti: Pedagoški seminar "Znatiželja - kako je održati?"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.03.2017. 10:51 
Naslov:  Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti: Pedagoški seminar "Znatiželja - kako je održati?"
26.03.2017. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pedagoški seminar jednog od vodećih svjetskih pedagoških stručnjaka - Godi Kellera održat će se 26. ožujka 2017. godine. Ovog puta g. Keller nam dolazi s intrigantnom temom, koja zaokuplja kako pedagoge, tako i roditelje, a to je pitanje znatiželje kod djece. Zahvatit će u dječju prirodu, vidjeti waldorfske pedagoške metode te uvidjeti mogu li djeci pristupati drugačijom kvalitetom, a sve s ciljem održavanja njihove znatiželje, želje za istraživanjem i učenjem.

Kotizacija za seminar je 100,00 kn, Uplatom za seminar ostvarujte mogućnost pridruženog članstva u udruzi ISKRA waldorfska inicijativa za 2017.g., a time mogućnost osobnog doprinosa unutar svih naših daljnjih akitvnosti.

Napomena:
Nastavak seminara će se održati isključivo za studente FOOZOS-a (5. godina), u ponedjeljak 27.03. u 10h te će biti besplatan.

O VODITELJU:
Voditelj seminara je svjetski poznati pedagog Godi Keller, koji je voditelj međunarodne Škole za roditelje, neovisni je predavač, učitelj i pisac te je niz godina bio je predavač na Rudolf Steiner University College u Oslu. Danas je predavač i redoviti stručni suradnik mnogih pedagoških ustanova u Europi te seminara za roditelje. Gospodin Keller je posebno angažiran u program pomaganja mladima koji su odustali od obrazovanja. Uz duhovit pristup svakoj temi, s posebnim osjećajem za publiku, Godi Keller u Školi za roditelje (koja se već godinama odvija u Norveškoj, Švedskoj, Mađarskoj, Islandu i Sloveniji) nastavlja svoj rad za djecu kroz edukaciju odraslih.

Za sudjelovanje na seminaru je potrebno popuniti PRIJAVNICU putem linka:



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: