s Novi nadvožnjak spreman za puštanje u promet [Vijesti Osječke TV] [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Novi nadvožnjak spreman za puštanje u promet [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
OSTV
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.03.2017. 15:22 
Naslov:  Novi nadvožnjak spreman za puštanje u promet [Vijesti Osječke TV]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na gradilištu nadvožnjaka državne ceste D34 kod Petrijevaca koji vodi preko buduće autoceste (Koridora 5c) posljednjih dana se užurbano radi jer – sutra, 15. ožujka, istječe rok za njeno puštanje u promet. Kako bi se uvjerio u stanje radova, župan dr. sc. Vladimir Šišljagić danas je obišao gradilište, a tom prigodom predstavnici podizvođača radova, tvrtke Osijek Koteks, najavili su otvaranje ceste za prometovanje u četvrtak, 16. ožujka od 12.00 sati. Naime, u tijeku su zaista završni radovi na nadvožnjaku poput uređenje bankina i pokosa rampi, uređenje ograda i ostale opreme, pa će obećani rok ovoga puta biti ispoštovan.

Vjerujem da će se najava o otvaranju ceste u četvrtak ispuniti te da će se odmah pristupiti kompletnoj rekonstrukciji ceste kroz Mlinsku i Kolodvorsku ulicu u Petrijevcima koja su služile kao obilazni pravac. Ukoliko to ne učini izvođač radova, Županijska uprava za ceste će obaviti te radove i potom tražiti naknadu sudskim putem. No, nadamo se da za to neće biti potrebe jer vjerujem da će izvođač radova ispuniti ugovorne obveze – rekao je župan Šišljagić.


Nadvožnjak na cesti prema Petrijevcima, koja je za promet bila zatvorena od sredine studenoga, spreman je za otvorenje. U tijeku su završni radovi, te će od četvrtka, 16. ovoga mjeseca, promet prema Donjem Miholjcu i obrnuto biti vraćen na tu prometnicu. Izvođač radova ispoštovao je rok, koji je bio produžen do 15. ožujka.Radove na nadvožnjaku obišao je župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić najavivši kako je sad ponovno na potezu izvođač koji prometnice treba vratiti u prvobitno stanje. Načelnik Općine Petrijevci Ivo Zelić rekao je kako će inzistirati na cjelovitoj obnovi kolnika, a ne samo tzv. krpanju. Podsjetimo, zbog prolongiranja došlo je do znatnih oštećenja alternativnog pravca, kao i kolnika u ulicama kojima se prometovalo kroz Petrijevce za vrijeme izvođenja radova.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

-Poljoprivredni najbolji
-sanirane ulice u vukovarskom naselju Lipovača

Osječka televizija - Vijesti, 14.03.2017.




Više informacija; Osječka televizija



Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
morgan
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3963
Lokacija: gone to North Pole
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.03.2017. 16:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

svaka čast i snimateljima i montažeru koji su nam "dočarali" kako izgledaju najbolji fakulteti....komotno ste uz text mogli i namontirati snimku nekih svatova,golubova na trgu ....

_________________
Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: