Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Od svibnja letovi iz Osijeka za London, Amsterdam, Rim, Berlin, Hamburg, Hanove, Beč i Stuttgart

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65432
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.03.2017. 22:43 
Naslov:  Od svibnja letovi iz Osijeka za London, Amsterdam, Rim, Berlin, Hamburg, Hanove, Beč i Stuttgart
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iako je Ryanairova izravna linija Osijek-London nažalost ukinuta, barem za ovu godinu, Osječani koji žele posjetiti glavni grad Velike Britanije to mogu povoljno učiniti preko novouspostavljene veze Osijek-Stuttgart.

Naime, niskotarifna aviokompanija Eurowings odlučila je omogućiti Osječanima vezu s Londonom s presjedanjem u Stuttgartu. Tako će 16. svibnja Osječani za London moći letjeti već po cijeni od 79.99 eura u jednom pravcu za jednu odraslu osobu, a nakon toga utorkom i nedjeljom po cijeni od 89.99 eura. Avion polazi iz Osijeka u 8:20 sati ujutro, u Stuttgartu je u 10 sati, a u Londonu u zračnoj luci Heathrow u 13:25 sati.

Navedena cijena odnosi se na osnovne troškove, dakle samo avio kartu i ručnu prtljagu, dok ćete svu ostalu prtljagu i avionske usluge platiti posebno. Eurowings nudi i tzv. „smart opciju“ koja vam za 103 eura omogućuje i unos jednog kofera do 23 kg težine, odabir sjedala po želji te snack i piće u avionu.

Kompanija nudi i povoljne letove iz Londona za Osijek, također u jednom smjeru, počevši od 2. kolovoza, po cijeni od 120, odnosno 144 eura. Letjet će se srijedom, avion iz Londona kreće u 9:10 sati, a u Osijeku je u 15:55 sati.

Detalji presjedanja:


Tekst: Osijek031.com


Iako naslov zvuči kao da je prvi april uranio ove godine ;-), od svibnja bi se s osječke zračne luke, uz već postojeću liniju za Stuttgart, moglo povoljnije i lakše letiti na nekoliko novih lokacija - London (Heathrow), Amsterdam, Rim, Berlin, Hamburg, Hanover i Beč.

Eurowings je već omogućio bookiranje letova na svojim stranicama za navedene destinacije u jednom smjeru (povratne karte će se moći bookirati za kolovoz 2017.). Valja napomenuti da radi o letovima uz presjedanje u Stuttgartu. Za pretpostaviti je kako je ovim potezom Eurowings želio olakšati i učiniti povoljnijim letove prema navedenim destinacijama.

Letovi za:
London (nedjeljom, utorkom), od cca. 90 EUR
Amsterdam (nedjeljom), od cca. 100 EUR
Berlin (nedjeljom), od cca. 100 EUR
Hamburg (utorkom), od cca. 90 EUR
Hanover (utorkom), od cca. 90 EUR (u lipnju)
Rim (utorkom, nedjeljom), od cca. 140 EUR
Stuttgart (utorkom, nedjeljom), od cca. 60 EUR
Beč (utorkom, nedjeljom), od cca. 100 EUR

Za više informacija, raspored, cijene karata i bookiranje: klik ovdje.





Zadnja promjena: Redakcija 031; 14.03.2017. 8:04; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dim
Offline
Ukupno postova: 168
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 13.03.2017. 15:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osijek-Stutgart-Beć koja glupost, pa daleko je brže doći autom. Logične su veze samo zapadnije, sjevernije i južnije od Stuttgarta, a ne prema Stuttgartu pa nazad prema Beču na pola puta do Osijeka. I ti bombastični naslovi kao da su direktni letovi, napišite u naslovu "PREKO ILI VIA STUTTGART" pa da bude jasno, a ne da treba ponekad prespavati u Stuttgartu za odlazak prema Londonu ili povratak u Osijek ili u boljem sličaju 5-6 sati provesti na aerodromu Stuttgart. Pišite u naslovu velikim slovima, a ne kao u tekstu malimima kao na lijekovima i na proizvodima široke potrošnje da bi se zamaglila stvarna usluga ili kvaliteta.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ix ox
Offline
Avatar

Ukupno postova: 207
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 14.03.2017. 9:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ljudi počnite čitati te tekstova, dobar dio vas ne zna pročitati tekst do kraja, shvatite sigurno da Osijek neće nikada biti spojen direktno sa London Heathrow ili tipa Amsterdam Shiphol..
nikad zadovoljni..

_________________
Legalize it.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: