Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Brkovi u Bilju [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.03.2017. 17:20 
Naslov:  Brkovi u Bilju [2017.]
25.03.2017. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon gotovo više od 30 godina od zadnjeg nastupa u Domu kulture u Bilju, popularni punkfolk wellness bend Brkovi se vraća na mjesto prvotnog zločina. Aranžirani od strane Kyssely produkcije u subotu, 25. ožujka 2017. godine s početkom u 21.00 sat u spomenutom Domu kulture, popularni zagrebački bend Brkovi održat će koncert za pamćenje.

Potpomognuti mladim nadama osječke punk i rock scene Ewoyom i Candyflipom te uz neizostavnog miksmastera ceremonije, diskodžokeja Brku priređuju zabavu kakvu Bilje nije vidjelo dugo. Ukoliko ste spremni na energetsko bombardiranje, pucanje glasnica i prolijevanje pivom po punkerskoj odjeći koju obučete morati ćete za to izdvojiti 50 kuna u pretprodaji ili 60 kuna na dan koncerta. Najzgodnije žene će biti tamo, tako da nema razloga da ne budete dio priče koju su osim Kyssely produkcije omogućili Općina Bilje, Ha-Pu autoservis, Mobler Matt, Kreativna agencija Adverta i Student taxi.

Karte se u pretprodaji mogu kupiti u Osijeku u Barcelona pubu i u caffe baru Savojski u Bilju.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: