Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Meštrović: Hvala gradonačelniku Vrkiću za nadljudske napore!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.02.2017. 20:50 
Naslov:  Meštrović: Hvala gradonačelniku Vrkiću za nadljudske napore!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U svečanoj atmosferi uz sjajno složen program proslave, osječki nogometni prvoligaš proslavio je 70. rođendan. U prepunom gledalištu Hrvatskog narodnog kazališta tražilo se mjesto više, a spektar uzvanika je bio širok pa su uz sve živuće legende kluba, te naravno aktualne prvotimce i ostale dionike sustava NK Osijeka bili nazočni navijači i podupiratelji iz političkog i društvenog života grada i regije.

Nazočnima se prvi obratio čovjek čija su vizija i entuzijazam u potpunosti u skladu s novom krilaticom kluba, POKRENIMO GRAD, predsjednik Ivan Meštrović. Kratak govor, ali dugačak pljesak kojim je počašćen, najbolje govore o povjerenju koje ovaj mladi čovjek uživa od svojih sugrađana, ali i o tome da prepoznaju ljubav u rodni grad koju je pokazao ulaganjem svog vremena i sredstava kako bi udahnuo novu snagu nogometnom prvoligašu čija je povijest, danas proslavljena, najbolji zalog za još uspješniju budućnost.



Istaknuo je velike zasluge Lőrinca Mészárosa, suvlasnika kluba, čije je posvećenost nogometu i vibra koju mu je osobno prenio dovela do ulaska mađarskog kapitala u klub kao pogonskog goriva na putu novih sportskih i organizacijskih uspjeha.

Posebno se zahvalio i aktualnom gradonačelniku Ivanu Vrkiću čije je napore u izrazito složenoj situaciji podizanja kluba okarakterizirao nadljudskima, te istaknuo apsolutno razumijevanje za svaku inicijativu koju su prezentirali čime se potvrdio kao istinski partner u projektu kojim se danas počinje ponositi čitava regija. Na tom tragu, gradonačelnik Vrkić je u svojim riječima čestitke klubu istaknuo sreću što se njegova vjera da će klub, ne samo uspjeti savladati poteškoće, nego i napredovati do vrhunskog sportskog kolektiva s jasnom perspektivom uz nove vlasnike pokazala ispravnom.

Kako bi ova proslava ostala zabilježena i kao početak novog razdoblja zajednički su se pobrinuli gradonačelnik i vlasnici kluba potpisivanjem Protokola o primitku pisma namjere za realizaciju trening kampa i stadiona nogometne škole na području zone Pampas u Osijeku. Ovim protokolom iskazana je namjera investitora za izgradnju stadiona s natkrivenim gledalištem kapaciteta 3000 sjedećih mjesta uz dodatnih 9 nogometnih terena za trening i sve prateće objekte nužne za rad. Svojim potpisom na ovaj dokument gradonačelnik je dao jasnu potporu novom ulaganju u nogometni klub Osijek potvrdivši ga kao emotivnu i sportsku, ali sve više i gospodarsku vrijednost grada Osijeka.

Ona poznata - Grad na Dravi, danas slavi - više puta tijekom proslave spontano se zaorila iz grla mladih i starih. Ponos, suzne oči, svevremenska ljubav prema klubu i gradu, ali i nova poticajna energija obilježili su 70-ti rođendan. Sve u svemu, danas je posebno lijepo biti navijačem Osijeka.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: