Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Lažni komunalci naplaćuju parkiranje na početku Strossmayerove!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.02.2017. 20:35 
Naslov:  Lažni komunalci naplaćuju parkiranje na početku Strossmayerove!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Redakciji portala Osijek031 javila se čitateljica koja je prije nekoliko dana imala neugodno iskustvo kada je svog metalnog ljubimca parkirala na jednom od nedavno označenih 60 mjesta na početku Strossmayerove ulice.

Čitateljici je prišao neki muškarac i zatražio od nje da plati parkiranje što ona nije učinila jer je bila sigurna da se plaćanje na toj lokaciji još ne naplaćuje, pa nas je zamolila da provjerimo je li u međuvremenu došlo do početka naplate parkiranja na početku „Štrosike“.

U tvrtki Elektromodul, koncesionaru za naplatu parkiranja u Osijeku, rekli su nam kako Strossmayerova ulica još nije u sustavu naplate. Odluku o tome kada će se parkiranje početi naplaćivati donijet će Grad, a javnost će o tome biti službeno obaviještena.

Dakle, ako vam se dogodi situacija kao našoj čitateljici, znajte da je riječ o prevari i nemojte nasjedati na nju.

A što se početka naplaćivanja tiče, na nedavnoj tiskovnoj konferenciji gradonačelnik Vrkić je rekao kako će se dio parkirnih mjesta u Jaegerovoj ulici oduzeti građanima kako bi se dao na korištenje profesorima Filozofskog fakulteta kao dio rješavanja problema parkiranja u dvorištu fakulteta gdje djeca iz susjedne škole imaju tjelesni odgoj. Vrkić je najavio kako će se ta mjesta nadomjestiti nedavno iscrtanim mjestima na početku Strossmayerove, što znači da se čeka finalizacija dogovora postignutog između Grada, škole i fakulteta.





Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: