Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad objavio javni natječaj za ulaganja u Eko – industrijsku zonu Nemetin

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.02.2017. 13:21 
Naslov:  Grad objavio javni natječaj za ulaganja u Eko – industrijsku zonu Nemetin
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako je najavljeno na tiskovnoj konferenciji prije nekoliko dana, Grad je službeno objavio javni natječaj za osnivanje prava građenja na nekretninama na području Eko – industrijske zone Nemetin.

Cilj natječaja je privući ulagače zainteresirane za izgradnju poslovnih objekata za slijedeće namjene: proizvodne (industrijske), nove tehnologije, greenfield investicije u obnovljive izvore energije te prerađivačke industrije s većim industrijskim pogonima koji trebaju veće površine ili blizinu pročistača vode.

Ulagačima je na raspolaganju ukupno 17 parcela različitih veličina, a sve su opremljene s kompletnom infrastrukturom i to: prometne površine s pripadajućom oborinskom odvodnjom, javna rasvjeta, DTK, toplovodna mreža, plinovodna mreža, vodoopskrba, kanalizacija i električna energija, kako bi kupac ostvario priključke o svome trošku.

Ulagačima se nude olakšice i poticaji vezani za pravo građenja i kupoprodaju pa će tako poduzetnici koji dovrše gradnju svog objekta u roku od 36 mjeseci od dana sklapanja ugovora plaćati godišnju naknadu od samo 1 kn/m2, a smanjit će im se i kupoprodajna cijena građevinskog zemljišta ovisno o tome koliko brzo je objekt sagrađen te o broju novootvorenih radnih mjesta. Ulagačima se također nudi obročna otplata komunalnog doprinosa za objekte koji se grade u Eko – industrijskoj zoni Nemetin.

Obrazac ponude i ostala natječajna dokumentacija preuzima se u gradskoj upravi, Kuhačeva 9, Upravni odjel za programe i projekte Europske unije i gospodarstvo, soba 49, svakog radnog dana u vremenu od 10 do 14 sati, a ponude s traženom dokumentacijom šalju se na adresu Grad Osijek, Kuhačeva 9, Osijek, u zatvorenoj omotnici s naznakom „JAVNI NATJEČAJ za osnivanje prava građenja na nekretninama u Eko – industrijskoj zoni Nemetin - NE OTVARATI“. Otvaranje prispjelih ponuda vršit će se jednom mjesečno i to svakog prvog radnog dana u mjesecu u 12 sati u Osijeku, u zgradi Gradske uprave.

Javni natječaj se objavljuje na neodređeno vrijeme, odnosno otvoren je sve do trenutka dok sve građevinske čestice iz ove Odluke ne budu opterećene pravom građenja.

Kompletan tekst natječaja možete vidjeti u prilogu.







Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: