Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tajnica osječkog Unikoma proglašena najboljom hrvatskom poslovnom tajnicom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.02.2017. 13:44 
Naslov:  Tajnica osječkog Unikoma proglašena najboljom hrvatskom poslovnom tajnicom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Andrijana Adžić iz osječke tvrtke Unikom, Andreja Lavicki iz zagrebačke tvrtke AKD te Eva Ciglar iz Slovenskog doma Kulturno prosvjetno društvo Bazovica najbolje su hrvatske poslovne tajnice za 2017. godinu prema izboru časopisa Poslovni savjetnik.

Poslovni savjetnik već devetu godinu zaredom organizira nacionalnu konferenciju poslovnih tajnica na kojima se dodjeljuje godišnja nagrada „NajTajnica.hr“ u tri kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke te za javne institucije.

Ovo je prvi put da jedna od dobitnica dolazi iz Osijeka. Naime, Andrijana Adžić, koja je pobijedila u kategoriji malih i srednjih tvrtki, od 2011. je tajnica osječke komunalne tvrtke Unikom. Po primitku nagrade izjavila je kako je zadovoljna što se mijenja svijest u društvu o položaju tajnica u tvrtkama, dodavši da dobru tajnicu čine kvalitetna komunikacija, socijalna i emotivna inteligencija te ljubav prema poslu.

Pobjednica u kategoriji velikih tvrtki je Andreja Lavicki koja radi u zagrebačkom AKD-u, a naj tajnica u kategoriji javnih institucija je Eva Ciglar iz Slovenskog doma Kulturno prosvjetno društvo Bazovica.

Najbolje tajnice odabrane su u suradnji s tvrtkom za mystery shopping koja je u razdoblju od rujna do prosinca prošle godine zvala tvrtke, slala elektronske poruke tajnicama te im postavljala razna pitanja tražeći informacije vezane uz njihovo poslovanje.





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: