Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: Otvorena tribina HNS-a Retfala

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65640
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.02.2017. 14:17 
Naslov:  HNS: Otvorena tribina HNS-a Retfala
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U prostorijama Gradske četvrti Retfala, u utorak je održana još jedna otvorena tribina, pod nazivom 'Od oranice do građevinske čestice'.

HNS-ovci osječkog ogranka Retfala na ovaj način nastavljaju s odličnom praksom komunikacije i suradnje sa stanovnicima Gradske četvrti Retfala.

„Na dosadašnjim otvorenim tribinama građani su zamolili da projekt 'Od oranice do građevinske čestice' provedemo i u Retfali. U Ulici Ljudevita Posavskog, Vijencu Petrove gore i Vijencu Dinare smo pronašli tridesetak zgrada, te smo odlučili pokrenuti inicijativu kako bi zgrade prestale biti oranice. „rekao je Dražen Slunjski, predsjednik HNS-ovog ogranka Retfala.

Ovim će projetkom građani imati pravnu sigurnost u prometu nekretninama i etažiranju, te će kasnije moći aplicirati u natječajima za energetske fondove i energetsku učinkovitost.

„Izuzetno smo zadovoljni odazivom građana Gradske četvrti Retfala i njihovim pitanjima. Ova je tribina samo nastavak naše dosadašnje uspješne suradnje. Nastavit ćemo s ovakvom praksom i uskoro opet održati tribinu gdje će građani moći dobiti odgovore na pitanja u vezi komunalne problematike, uređenja naselja i problema stanovanja.“poručio je Slunjski.



Tekst i foto: Ured HNS-a OBŽ Željka Kolarić glasnogovornica

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: