Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Upiši edukaciju u Algebri Osijek i stekni najtraženija znanja i potakni razvoj karijere… uz 25% popusta!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.02.2017. 20:59 
Naslov:  Upiši edukaciju u Algebri Osijek i stekni najtraženija znanja i potakni razvoj karijere… uz 25% popu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Algebri je proljeće već počelo, a s proljećem ti šaljemo i super vijesti! Pronađi koji program obrazovanja odgovara tvojoj budućoj karijeri, rezerviraj svoj popust ispunjavanjem obrasca na ovoj stranici i požuri u Algebra centar na upis!

Potrudi se da ti 2017. godina ne prođe bez svladavanja najtraženijih znanja i vještina na tržištu rada. Edukaciju možeš pohađati u Algebra centru Osijek ili ONLINE UŽIVO iz svojeg doma ili ureda!

U Algebri je edukacije potražilo više od 100 000 polaznika, a više od 60% njih po uspješnom završetku edukacije je napredovalo u karijeri! Iskoristi priliku i pohađaj naše programe po najnižoj cijeni.

Ne znaš u kojem bi smjeru usmjerio svoju karijeru? Neka ti naš karijerni savjetnik Ivan Šarić pomogne u tome! Zaigraj kviz na YouTube-u i saznaj koja je karijera za tebe!

Broj mjesta je ograničen (volimo raditi u manjim grupama) pa ne čekaj predugo. Svoj popust možeš iskoristiti do kraja veljače tako da edukaciju možeš završiti do početka ljeta.

Programer Internet aplikacija – PHP i MySQL

PHP i MySQL danas su u svijetu i u Hrvatskoj najraširenija „open-source“ rješenja za izradu web aplikacija te su čest preduvjet ili prednost pri zapošljavanju. PHP koriste neki od vodećih internetskih servisa u Hrvatskoj i u svijetu, ali osnova je i vodećih alata za upravljanje sadržajem. Izrađivati ćeš vlastite, sigurne i optimizirane web aplikacije. Imat ćeš znanje za daljnji razvoj aplikacija koje su drugi izradili. Lakše ćeš održavati, razvijati i upotrebljavati popularne sustave za upravljanje sadržajem – WordPress, Joomla, Drupal i eZ Publish.

Ostvari u veljači 25% popusta na upis programa obrazovanja Programer Internet aplikacija – PHP i MySQL u Algebri Osijek!

Grafički dizajn – specijalist digitalnog izdavaštva

Grafički dizajner zanimanje je za kojim potražnja kontinuirano raste već nekoliko godina, a posebice su traženi oni koji posjeduju znanja i vještine potrebna za stolno ali i elektroničko izdavaštvo - od izrade logotipa, posjetnica, promotivnih materijala do e-knjiga i aplikacija za mobilne uređaje (iOS/Android/Kindle). Usmjeri svoju kreativnost i svladajte grafički dizajn!

Ostvari u veljači 25% popusta na upis programa obrazovanja Grafički dizajn – specijalist digitalnog izdavaštva u Algebri Osijek!

CAD specijalist

Tek poznavanjem najsuvremenijih aplikacija i digitalnih procesa možeš u potpunosti iskoristiti svoj kreativni potencijal i talent. Za kvalitetne i školovane kreativce uvijek ima posla. CAD programi nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti. Traženi i dobro plaćeni - tako bi se moglo opisati malobrojne CAD stručnjake koji svakodnevno doprinose svojim radom ostvarenjima u arhitekturi, građevinarstvu, automobilskoj i bezbroj drugih industrija.

Ostvari u veljači 25% popusta na upis programa obrazovanja CAD specijalist u Algebri Osijek!

Web dizajn

Zanimanje Web dizajner u Hrvatskoj zauzima 3. mjesto na listi najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih desetak godina. Svijest o važnosti prisustva na internetu doseže svoj vrhunac. Želiš naučiti kako slikom, riječima, zvukom, spojenima u smislenu i atraktivnu cjelinu, predstaviti nešto na webu? Kreni svladavati HTML, CSS, Wordpress, Adobe Photoshop…

Ostvari u veljači 25% popusta na upis programa obrazovanja Web dizajn u Algebri Osijek!

Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Uspješne priče o povlačenju bespovratnih sredstava iz EU fondova ne silaze s naslovnica medija u Hrvatskoj. No, to se ne događa bez razloga jer EU fondovi nikad nisu bili darežljiviji. U Hrvatskoj je u razdoblju 2014. – 2020. dostupno iz EU fondova ukupno 10,6 milijardi eura za ulaganje u rast konkurentnosti, razvoj malog i srednjeg poduzetništva, poljoprivredu i ruralni razvoj te otvaranje radnih mjesta. Ne propusti ovu priliku za svoj posao ili karijeru!

Ostvari u veljači 25% popusta na upis programa obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova u Algebri Osijek!

Programer Internet aplikacija – C# i ASP.NET

Odluka o profesionalnom bavljenju programiranjem za sobom vuče vrlo perspektivne posljedice. Široka primjena softvera u svakom dijelu našeg života generira veliku potražnju za kvalitetnim programerima. Po mnogima najbolji programski jezik koji je kreiran upravo na temeljima .NET arhitekture za razvoj web orijentiranih aplikacija, a kojeg ćeš svladati na ovom programu, je C# (C Sharp).

Ostvari u veljači 25% popusta na upis programa obrazovanja Programer Internet aplikacija – C# i ASP.NET u Algebri Osijek!

Sistemski i mrežni administrator – specijalist

Tehnička baza gotovo svakog poslovnog procesa jest računalni hardver i umreženost. Stručnjaci sa znanjima tih područja IT-a mogu raditi u različitim i raznolikim tvrtkama što ih uz obaveznu stručnost čini vrlo zapošljivima. Stručnjaci sa znanjima sistemskih i mrežnih administratora su danas jedni od najtraženijih u domaćem okruženju, ali i svijetu. Znat ćeš postaviti i održavati manju mrežu računala, instalirati i otklanjati probleme u Windows 8 operacijskom sustavu, postavljati Windows domenu baziranu na Windows poslužitelju, održavati sigurnost IT mreže...

Ostvari u veljači 25% popusta na upis programa obrazovanja Sistemski i mrežni administrator – specijalist u Algebri Osijek!

Cisco akademija

Certificirane mrežne stručnjake zapošljavaju u svim tvrtkama, bez obzira na branšu i djelatnost. Njihovoj potražnji pridonosi veliki broj računala i uređaja koji zahtijevaju povezanost na Internet. Dizajniranje, izgradnja, održavanje i nadzor računalne mreže danas su unosna znanja, koja vrijede još više ako ih prati i posjedovanje najprestižnijih IT certifikata iz obitelji Cisco. Steknite ih što prije!

Ostvari u veljači 25% popusta na upis programa obrazovanja Cisco akademija u Algebri Osijek!

Pohađaj jedan od najtraženijih Algebrinih programa obrazovanja po najnižoj cijeni. Više informacija potraži pozivom na telefon 031 373 400 ili mailom na osijek[at]algebra[dot]hr





[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: