Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: Sanction This - stand-up comedy show [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.02.2017. 8:57 
Naslov:  Club Exit: Sanction This - stand-up comedy show [nagradna igra je završena]
23.02.2017. 20:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječka udruga STAND Lega UP poziva vas na nastup gostujućih komičara iz Rusije, koji će se održati u četvrtak, 23. veljače 2017., u Klubu EXIT, s početkom u 20:30. Ulaz na ovaj događaj se naplaćuje 30 kuna u pretprodaji i 35 kuna na ulazu, a ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u klubu EXIT.

O eventu:
“Sanction this” je novi show nastao suradnjom tri stranca; Hrvata, Amerikanca i Indijca, koji su se upoznali u Moskvi, srcu Rusije, i odlučili udružiti snage u osvještavanju ostatka svijeta o surovoj Ruskoj realnosti, te o ostalim avanturama i zgodama koje su proživjeli otkako su Rusiji nametnute stroge sankcije sa Zapada.

Arun Khurana (Indija)
Arun je Indijac, rođen u Bjelorusiji a cijeli život proveo u Moskvi. Bavi se stand-upom više od dvije godine, i redovno nastupa kao rezident komičar udruge English Moscow Comedy. Uz to, Arun je nastupao i najvećem indijskom festivalu u Moskvi, kao i otvarao prije Andrewa Neto u Maleziji.

Osim stand-up komedije, Arun je i redovni panelist komičnog panel showa The Humourhoids.

Adam Bobek (USA)
Amerikanac, došao u hladnu Moskvu iz još hladnijeg Chicaga iz ljubavi prema Ruskom jeziku i velike znatiželje. Proveo je neko vrijeme u kulturnoj prijestolnici Rusije - Sankt Peterburgu, prije nego se preselio u predgrađe Moskve, gdje je preživio punih godinu dana. A gdje poslije Moskve ako ne u – Njemačku.

Ne želimo reći da je špijun, ali to je samo zato jer ne smijemo.

Aktivno se bavio stand-upom tijekom cijelog boravka u Rusiji, a nastavio je i u Njemačkoj. U proljeće 2016. godine nastupao je na balkanskoj turneji sa showom From Russia with Laugh.

Igor Mondae (Hrvatska)
Igor je izbjeglica, dezerter i antipatriot. Hrvat, koji je kada je bilo najteže okrenuo leđa domovini i odselio se u Moskvu, gdje živi i radi posljednje 4 godine. Komedijom se počeo baviti prije 3 godine, prvenstveno u stand-up žanru, a potom i kao redovni član tjednog panel showa The Humourhoids. Od davne 2014. godine Igor je organizirao predstave i nastupao u vise od deset raznih klubova i barova u Moskvi, te zajedno s nekoliko drugih komicara nastupao na balkanskoj turneji From Russia with Laugh u proljeće 2016. godine u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Osijeku.



Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 2x1 ulaznicu za "Sanction This" - stand up show vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com me vodi na "Sanction This" - stand up show!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Nikolina Duvnjak
Vedran Šagodić


Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: