Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Požari na vozilima na Vijencu Gorana Zobundžije nisu namjerno izazvani!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.02.2017. 12:20 
Naslov:  Požari na vozilima na Vijencu Gorana Zobundžije nisu namjerno izazvani!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

PU osječko-baranjska priopćila je kako je u jutarnjim satima 15. Veljače, uslijed preopterećenja strujnog kruga od akumulatorske baterije do elektropokretača motora, došlo do požara na osobnom automobilu 58-godišnjakinje, parkiranom na Vijencu Gorana Zobundžije u Osijeku.

Požar se proširio na gorive dijelove u predjelu motora i unutrašnjost kabine. Došlo je do kretanja vozila prema osobnom automobilu parkiranom u blizini te je plamen zahvatio i drugo vozilo. U potpunosti je izgorio osobni automobil 58-godišnjakinje, dok je na drugom vozilu u potpunosti izgorio prednji dio, gorivi dijelovi u predjelu motora te dio upravljačke ploče.



Materijalna šteta nastala 58-godišnjakinji veća je od 30.000 kuna, dok materijalna šteta nastala osječkoj tvrtki iznosi više od 85.000. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće.

U PU naglašavaju kako je prilikom ovog požara, kao i kod požara koji se dogodio tijekom jutarnjih sati 7. siječnja, kada je također na osječkom Vijencu Gorana Zobundžije izbio požar na osobnom automobilu 43-godišnjaka, do požara došlo isključivo iz tehničkih razloga, odnosno, zbog kvara na električnim instalacijama došlo je do samozapaljenja vozila u prostoru motora. U oba požara uzrok je bio tehničke prirode, požari nisu namjerno izazvani te se ne radi o kaznenim djelima.



Policija je ovo morala naglasiti kako bi umirila građane ovog dijela grada koji su bili uznemireni zbog glasina da su požari na automobilima povezani te da na Vijencu Gorana Zobundžije djeluje piroman.





Tekst: Osijek031.com
Foto: JPVP

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
borod
Offline
Avatar

Ukupno postova: 282
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.02.2017. 19:17 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nisu cijepili automobile pa se pocela siriti zaraza samozapaljenja.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: