Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



200 Osječana prijavilo se za akciju "Za mene, za Osijek" Zaklade Slagalica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.02.2017. 8:59 
Naslov:  200 Osječana prijavilo se za akciju "Za mene, za Osijek" Zaklade Slagalica
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već pisali, Zaklada za razvoj lokalne zajednice Slagalica pokrenula je akciju pod nazivom „Za mene, za Osijek“.

Riječ je o kampanji kojom Zaklada želi ponuditi našim sugrađanima da sami svojim sredstvima, kroz male donacije, učine nešto dobro za svoj grad. Osječani koji sudjeluju u akciji pozvani su da od kraja siječnja do 1. listopada ove godine odvoje 5 kuna tjedno za svoj grad i odluče u što žele uložiti. Sva prikupljena sredstva Zaklada će uvećati prema modelu 1:1, tj. za svaku kunu prikupljenu kroz kasice, Zaklada će osigurati još jednu kunu.

Prijave za akciju završile su 11. veljače. Zaprimljene su prijave 43 tima, odnosno skoro 200 Osječana i Osječanki. Prema okvirnom izračunu Zaklade, očekuje se da bi mogli prikupiti 9.355 kuna što bi prema modelu 1:1 značilo da će za projekt biti na raspolaganju najmanje 18.710 kuna.

Poziv za prijavu projektnih ideja bit će javno otvoren 2. svibnja. Što se tiče područja za koja su se timovi odlučili, najviše glasova su dobili:
- Novi sadržaji u školama (12)
- Kreativno provođenje slobodnog vremena (11) te
- Njegovanje kulture tradicije (8 ).
- Najviše prijava je stiglo iz centra Osijeka tj. iz Gornjeg grada, a slijede ih Retfala te Jug II.

Svečano pražnjenje kasica održat će se na Europski dan donatora i zaklada, 1. listopada, kada će biti obznanjeno koliko je novca prikupljeno te će biti predstavljeni projekti koji će se provesti prikupljenim sredstvima.





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: