Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Odbojkašice ŽOK Osijeka srebrne na državnom prvenstvu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65657
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.01.2017. 14:55 
Naslov:  [VIDEO] Odbojkašice ŽOK Osijeka srebrne na državnom prvenstvu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Juniorke ŽOK Osijeka ostvarile su izvanredan uspjeh, drugo mjesto na državnom prvenstvu održanom od 20. do 22. siječnja u Rovinju. U konkurenciji 8 najboljih ekipa iz cijele Hrvatske naše juniorke su se pokazale kao respektabilna i izuzetno motivirana ekipa.

Grupna faza završena je s tri pobjede i to redom: OK Poreč 3:1 (25:23, 25:23, 24:26 i 25:18 ), OK Kitro Varaždin 3:0 (25:21, 25:12 i 25:12) i ŽOK Dubrovnik 3:1 (25:18, 25:21, 23:25 i 25:23).



Polufinale je ponudilo izuzetno zanimljivu utakmicu protiv kvalitetne ekipe HAOK Rijeka Co. Pobjeda 3:2 izborena je u živoj i kvalitetnoj utakmici punoj preokreta i nadmetanja, tek u petom setu.

Finalni ogled protiv HAOK Mladosti nije donio puno uzbuđenja, jer su Zagrepčanke trenutno najbolja ekipa u državi, tako da je utakmica završena rezultatom 3:0 u njihovu korist.



Prezadovoljni smo učinjenim, čestitam svojim curama na svemu. Odradile su odličan turnir, 4 pobjede i poraz od Mladosti u finalu je jako dobro. Mladost je danas bila bolja, jednostavno imaju puno veću bazu, zasluženo su prvi, ali smo i mi zasluženo drugi! Sada nastavljamo s treninzima, cure igraju prvu B ligu gdje imamo još dosta toga za odigrati – komentirala je trenerica srebrnih odbojkašica Vanja Jakšetić.

Za ekipu ŽOK Osijeka nastupale su: Petra Krpan (cap), Lucija Kurtović, Ema Miličević, Matea Žulj, Nola Mara Kobaš, Petra Andrašić, Dea Volmut, Helena Hajpek, Anamarija Kurtović, Iva Tolić, Lucija Piškorjanac, Sara Bertok, Lana Nikolić i Nora Đurić. Trenerica Vanja Jakšetić.

Naša Katarina Pavičić proglašena je za najboljom napadačicom turnira.





Tekst i foto: ŽOK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: