Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Raspisan javni poziv za dodjelu potpora Osječko-baranjske županije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.01.2017. 10:50 
Naslov:  Raspisan javni poziv za dodjelu potpora Osječko-baranjske županije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječko-baranjska županija na svojim je internet stranicama objavila četiri javna poziva za dodjelu potpora ukupne vrijednosti 4,53 milijuna kuna.

Riječ je o potporama namijenjenima jedinicama lokalne samouprave za izradu dokumentacije za provedbu Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020. (2,5 milijuna kuna), potpore za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro za programe zdravstva i socijalne (1,12 milijun kuna), potpore za programe javnih potreba u kulturi (800.000 kuna) te potpore za sufinanciranje nabave osnovnih sredstava za rad javnih profesionalnih vatrogasnih postrojbi (110.000 kuna).

Riječ je o povratnim sredstvima, odnosno jedinice lokalne samouprave dobivena sredstva vraćaju kada im Agencija za ruralni razvoj doznači sredstva te se na taj način stvara Fond za buduće projekte jedinica lokalne samouprave.

Natječaj je otvoren do 15. veljače, odnosno za profesionalne vatrogasne postrojbe do 3. veljače, a za izradu projektne dokumentacije za programe ruralnog razvoja do 31. listopada.

Inače, u protekle dvije godine Županija Osječko-baranjska osigurala je 2,6 milijuna kuna za 27 različitih projekata u 19 jedinica lokalne samouprave.

Tekstove javnih poziva možete pronaći u prilogu, a sve obrasce i ostalu dokumentaciju na internetskim stranicama županije.











Tekst: Osijek031.com
Foto: Daniel Antunović/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: