Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet: Predavanje Ratka Rudića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.01.2017. 10:20 
Naslov:  Ekonomski fakultet: Predavanje Ratka Rudića
26.01.2017. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

S početkom nove godine vrijeme je i za novi, 4. Leadership Forum udruge Alumni EFOS. Ovaj put, u goste nam dolazi najbolji vaterpolski trener svih vremena gosp. Ratko Rudić koji je jedini na svijetu osvojio četiri zlatne olimpijske medalje sa reprezentacijama triju država - Jugoslavijom, Italijom te na kraju s Hrvatskom. Predavanje Ratka Rudića održat će se u četvrtak, 26. siječnja 2017. godine u 18 sati u Auli Glagoljice na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Kao i do sada, cilj predavanja je podijeliti iskustvo izvrsnih lidera, menadžera, stručnjaka u procesu postizanja izvrsnosti.

Ratko Rudić rođen je u Beogradu, 1948. godine. Kao aktivni vaterpolist igrao je za Jedinstvo iz Zadra, Jadran Splita i Partizan iz Beograda s kojim je bio višestruki prvak Jugoslavije i Europe, osvajač srebrne olimpijske medalje i brojnih medalja s europskih i svjetskih prvenstava.

Nakon okončanja igračke karijere 1981. godine započinje blistavu trenersku karijeru. Trenirao je reprezentacije Jugoslavije, Italije, SAD, Hrvatske i Brazila. U svojoj trenerskoj karijeri osvojio je čak 36 medalja na svjetskim i europskim prvenstvima te olimpijskim igrama.

Hrvatsku vaterpolo reprezentaciju, preuzeo je 2004. godine koja je pod njegovim vodstvom postala europski i svjetski prvak te osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Predavanje je namijenjeno prvenstveno članovima udruge ALUMNI EFOS, studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, ali i svim zainteresiranim članovima akademske i sportske zajednice sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Molimo sve, koji žele sudjelovati na ovom predavanju da se prijave i zauzmu svoje mjesto putem obrasca najkasnije do 23.1.2017. godine, zbog ograničenog broja mjesta u dvorani.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: