Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Francuska alijansa Osijek: Program sreće - uvodno predavanje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65738
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.01.2017. 8:55 
Naslov:  Francuska alijansa Osijek: Program sreće - uvodno predavanje
27.01.2017. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Odaberi sreću - The Art of Living "Program sreće". Besplatno uvodno predavanje održat će se u Francuskoj alijansi Osijek (Europska avenija 4), u petak 27. siječanj 2017. u 18 sati

Praktične vježbe za kvalitetniji život

Naučite kombinaciju joge, tehnika disanja i opuštanja koja podižu kvalitetu života – ne samo u materijalnom i zdravstvenom smislu, već u smislu zadovoljstva, ispunjenosti i sreće.

Usvojite vještine za čitav život

Tijekom jednog vikenda naučite tehnike koje pružaju beskonačne mogućnosti. Ponesite kući usvojene vještine za bolju svakodnevicu – praktične tehnike za otklanjanje stresa, poboljšanje čitavog psihofizičkog stanja te snalaženje čak i u najizazovnijim situacijama.

Uspostavite bolje odnose

Vraćanjem vlastitog tijela, daha i uma u ravnotežu uspostavite bolji odnos sa samim sobom te svojom okolinom. Unaprijeđena komunikacija i bolje razumijevanje osoba iz neposredne okoline, podići će kvalitetu vaših odnosa, kako u osobnom, tako i u poslovnom okruženju.

SADRŽAJ RADIONICE:
Tajna daha

Esencija programa je niz tehnika disanja koje brzo i učinkovito uklanjaju nakupljeni stres i podižu razinu energije u tijelu, vraćajući umu jasnoću i pozitivno stanje.

Smiren um

Razumijevanje prirode uma omogućuje pogled na život iz veće perspektive, što će vam pomoći pri snalaženju sa svakodnevnim životnim izazovima i zahtjevnim tempom.

Znanstveno stajalište

Brojna znanstvena istraživanja pokazala su da su neke od dobrobiti tehnika koje ćete naučiti viša razina optimizma, veća razina antioksidativnih enzima, snažniji imunitet te veća emotivna stabilnost.

Vođena joga i meditacija

Naučite jednostavne joga položaje koje možete uključiti u dnevnu rutinu za bolje zdravlje, fokus i opuštenost. Uživajte u našim jedinstvenim vođenim meditacijama te uronite u vlastiti, unutarnji mir.

Istraživanja o Sudarshan Kriya tehnici

Centralna tehnika programa, Sudarshan Kriya, snažna je ritmička tehnika disanja koja vas bez napora dovodi u stanje duboke opuštenosti. Preko šezdeset nezavisnih istraživanja, provedenih na četiri kontinenta i objavljenih u renomiranim časopisima, pokazala su širok spektar dobrobiti Sudarshan Kriya tehnike.

Istraživanja su pokazala da Sudarshan Kriya značajno:

smanjuje razinu stresa
podržava imunološki sustav
povećava optimizam
ublažava tjeskobu i depresiju
poboljšava emotivnu stabilnost
povećava antioksidantnu zaštitu
revitalizira čitavo tijelo
Art of Living Program sreće odvija se kroz nekoliko sati dnevno, tijekom tri uzastopna dana.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: